AMD Sempron 145 Çekirdek Açma

asd1010

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle AMD Sempron 145 işlemcimin kapalı olan diğer çekirdeğini daha önce Windows 7 ultimate'de Windows 10'da ve Windows 8.1'de açmıştım ve AMD Athlon x2 olmuştu. Fakat windows 10 Pro'dan tekrar Windows 7 ultimate döndüğümde aynı ayarlarda bilgisayar loading ekranında kalıyor ve bilgisayar tekrar başlatılıyor. Ne yaptıysam olmadı lütfen çözümünü yazarsanız sevinirim, çünkü bilgisayarımı tek çekirdek kullanmak değil çift çekirdek olarak tam performans kullanmak istiyorum.
Anakart: AsRock Modeli: N68-VS3 FX

Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz Windows 10 kurulumu yapın. BIOS'u sıfırlayın ve tekrar çekirdek açmayı aktif edin. Windows 7'ye destek vermiyoruz.
Sayın modum Windows 10'da oyun olarak çeşitli problemler yaşandığından Windows 8.1 pro'ya geri döndüm, fakat Windows 7 ultimate en stabil çalışanı olduğu için onu kullanmak istiyorum. Destek vermenize gerek yok sadece daha önceden açılan çekirdek şimdi aynı işletim sisteminde Win10 ve Win8.1 dışında neden Win7'de açılmıyor onu merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı