AMD Sistemler Sorunlu mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanlış Bilgilendirme

Sana yazılan yazıyı neden sildin sorabilir miyim? Bağlaç yazımını düzelt diye kullanıcı uyardı ama bakıyorum ki o yorum yok ortada hemen beğenmediğin için ortadan kaldırmışsın. Yaşın genç olduğu için sanırım eleştirilere de çok açık değilsin gibi!

Kişisel algılamıyorum ve tartışma kültürümün olup olmamasını hemen anlayabileceğini de düşünmüyorum. Neyse uzatmaya gerek yok hesabımı silebiliyorsan senden ricam silmen ya da pasife alman. Bu arada bunu yazmakta ceza dimi özür dilerim bekliyorum cezamı!

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır. Ekran kartı konusunda RX500 serisi bazı kişilerde sorun çıkartıyordu. Ama 5700xt den sonra AMD bence fiyatına göre önde.

1 ay önce Ryzen 5 2600 sistem topladım şu an her şey tıkırında.Komple bütün sistemler sorunlu demek yanlış olur bence.

Ben yanlış yazabilirim kabul ediyorum ama kullanıcının yorumu neden siliniyor cevap verme yerine? Hata kabullenilmeden yorumun tamamen silinmesi doğru mu? Haberin var mı ne yazılıp silindiğinden?

İşlemcilerin sorunlu olduğuna dair herhangi bir konuya denk gelmedim. Ben de AMD'nin işlemci tarafında yeniyim ve yorumlamam gerekirse 3700X harika bir işlemci olmuş. 8700K'yı satmama değdi mi henüz test edemedim ancak tek çekirdek performansı 2. nesilden çok daha iyi. Ayrıca son BIOS güncellemesiyle gerçekten 4.4 GHz'ye ulaşabiliyor frekanslar. 7 nm'nin getirisi de düşük güç tüketimi. Soğutucusu da Cooler Master yapımı ve cidden iyi soğutuyor. Kısacası herhangi bir sorunu yok. Sorun dediğinizi de açsaydınız keşke.

AMD zamanında yaptığı hatalardan ders çıkarıp yoluna devam ediyor. Eğer olaya öyle bakacak isek ASUS'un da STRIX modellerinin bazıları coll whine problemi ile karşı karşıya kalıyor. O yüzden genelleme yapmamak lazım.

Ben yanlış yazabilirim kabul ediyorum ama kullanıcının yorumu neden siliniyor cevap verme yerine? Hata kabullenilmeden yorumun tamamen silinmesi doğru mu? Haberin var mı ne yazılıp silindiğinden?
Çünkü mesaj atarak uyarmak yasak. Yazım yanlışı varsa rapor yoluyla bildireceksin. Her olayın altından bir şey aramak yerine konuna bakmanızı öneririm. Konu hakkında fikir bulamayıp niye ceza aldım kısmına kaymanız anlamsız. Fanboyluk kötüdür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…