6 686837 Centipat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 489 Çözümler 2 7 Ekim 2023 #41 710860 dedi: Ben kalmayı ve fikrimi belirtmeyi tercih ediyorum Genişletmek için tıkla... İnsan bilmediği konular hakkında bazen susmalı.
710860 dedi: Ben kalmayı ve fikrimi belirtmeyi tercih ediyorum Genişletmek için tıkla... İnsan bilmediği konular hakkında bazen susmalı.
Artyom Alekseyevich Kilopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 4.600 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #42 Famronty dedi: 6000 serisine AMD Fluid Motion frames özelliği bu sürümle geliyor mu hocam? Ona göre indireceğim. Genişletmek için tıkla... Hayır bunda yok. AFMF için ayrı bir sürücü var. Fakat kurma zahmetine girmeni tavsiye etmem çünkü şimdilik hiçbir etkisi yok oyunun akıcılığına.
Famronty dedi: 6000 serisine AMD Fluid Motion frames özelliği bu sürümle geliyor mu hocam? Ona göre indireceğim. Genişletmek için tıkla... Hayır bunda yok. AFMF için ayrı bir sürücü var. Fakat kurma zahmetine girmeni tavsiye etmem çünkü şimdilik hiçbir etkisi yok oyunun akıcılığına.
6 686837 Centipat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 489 Çözümler 2 7 Ekim 2023 #43 Artyom Alekseyevich dedi: Hayır bunda yok. Afmf için ayrı bir sürücü var. Fakat kurma zahmetine girmeni tavsiye etmem çünkü şimdilik hiçbir etkisi yok oyunun akıcılığına. Genişletmek için tıkla... Hocam afmf görüntüyü fazla FPS vermek için hafifte olsa bozuyor mu yoksa bozmuyor mu?
Artyom Alekseyevich dedi: Hayır bunda yok. Afmf için ayrı bir sürücü var. Fakat kurma zahmetine girmeni tavsiye etmem çünkü şimdilik hiçbir etkisi yok oyunun akıcılığına. Genişletmek için tıkla... Hocam afmf görüntüyü fazla FPS vermek için hafifte olsa bozuyor mu yoksa bozmuyor mu?
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 8.006 Makaleler 6 Çözümler 32 7 Ekim 2023 #44 686837 dedi: Hocam afmf görüntüyü fazla FPS vermek için hafifte olsa bozuyor mu yoksa bozmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Input Lag ekliyor fazlasıyla ama competitive online oyun olmadığı sürece sorun yok.
686837 dedi: Hocam afmf görüntüyü fazla FPS vermek için hafifte olsa bozuyor mu yoksa bozmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Input Lag ekliyor fazlasıyla ama competitive online oyun olmadığı sürece sorun yok.
Artyom Alekseyevich Kilopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 4.600 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #45 686837 dedi: Hocam afmf görüntüyü fazla FPS vermek için hafifte olsa bozuyor mu yoksa bozmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Görüntüde bir bozulma hissedemedim. Özellikle sabit görüntüde hiçbir fark yok. Hareketteki görüntü kalitesine etkisi için o kadar kesin konuşamam fakat akıcılığa bir etkisi yok.
686837 dedi: Hocam afmf görüntüyü fazla FPS vermek için hafifte olsa bozuyor mu yoksa bozmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Görüntüde bir bozulma hissedemedim. Özellikle sabit görüntüde hiçbir fark yok. Hareketteki görüntü kalitesine etkisi için o kadar kesin konuşamam fakat akıcılığa bir etkisi yok.
6 686837 Centipat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 489 Çözümler 2 7 Ekim 2023 #46 Artyom Alekseyevich dedi: Görüntüde bir bozulma hissedemedim. Özellikle sabit görüntüde hiçbir fark yok. Hareketteki görüntü kalitesine etkisi için o kadar kesin konuşamam fakat akıcılığa bir etkisi yok. Genişletmek için tıkla... Peki FPS?
Artyom Alekseyevich dedi: Görüntüde bir bozulma hissedemedim. Özellikle sabit görüntüde hiçbir fark yok. Hareketteki görüntü kalitesine etkisi için o kadar kesin konuşamam fakat akıcılığa bir etkisi yok. Genişletmek için tıkla... Peki FPS?
Artyom Alekseyevich Kilopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 4.600 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #47 686837 dedi: Peki FPS? Genişletmek için tıkla... FPS 2-3 katına çıkıyor ama akıcılık aynı. Hissedilmiyor. Afterburner gösteremiyor zaten o FPS değerini. Radeon arayüzünden takip edebiliyorsun sadece.
686837 dedi: Peki FPS? Genişletmek için tıkla... FPS 2-3 katına çıkıyor ama akıcılık aynı. Hissedilmiyor. Afterburner gösteremiyor zaten o FPS değerini. Radeon arayüzünden takip edebiliyorsun sadece.
AliEn38 Megapat Katılım 19 Mart 2016 Mesajlar 495 Çözümler 4 7 Ekim 2023 #48 Tahmini ne zaman ön izlemeden çıkar?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.190 Makaleler 26 Çözümler 523 7 Ekim 2023 #49 AliEn38 dedi: Tahmini ne zaman ön izlemeden çıkar? Genişletmek için tıkla... Önümüzdeki hafta tam olarak yayınlanır.
AliEn38 dedi: Tahmini ne zaman ön izlemeden çıkar? Genişletmek için tıkla... Önümüzdeki hafta tam olarak yayınlanır.
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.686 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #50 RX 6600 de hep en son sürücüleri kullanıyorum açıkçası sorun gormedim iyilestirmeler var bence.