Ben kalmayı ve fikrimi belirtmeyi tercih ediyorum![]()
İnsan bilmediği konular hakkında bazen susmalı.
Ben kalmayı ve fikrimi belirtmeyi tercih ediyorum![]()
Hayır bunda yok. AFMF için ayrı bir sürücü var. Fakat kurma zahmetine girmeni tavsiye etmem çünkü şimdilik hiçbir etkisi yok oyunun akıcılığına.6000 serisine AMD Fluid Motion frames özelliği bu sürümle geliyor mu hocam? Ona göre indireceğim.![]()
Hayır bunda yok. Afmf için ayrı bir sürücü var. Fakat kurma zahmetine girmeni tavsiye etmem çünkü şimdilik hiçbir etkisi yok oyunun akıcılığına.
Input Lag ekliyor fazlasıyla ama competitive online oyun olmadığı sürece sorun yok.Hocam afmf görüntüyü fazla FPS vermek için hafifte olsa bozuyor mu yoksa bozmuyor mu?
Görüntüde bir bozulma hissedemedim. Özellikle sabit görüntüde hiçbir fark yok.Hocam afmf görüntüyü fazla FPS vermek için hafifte olsa bozuyor mu yoksa bozmuyor mu?
Görüntüde bir bozulma hissedemedim. Özellikle sabit görüntüde hiçbir fark yok.
Hareketteki görüntü kalitesine etkisi için o kadar kesin konuşamam fakat akıcılığa bir etkisi yok.
FPS 2-3 katına çıkıyor ama akıcılık aynı. Hissedilmiyor. Afterburner gösteremiyor zaten o FPS değerini. Radeon arayüzünden takip edebiliyorsun sadece.Peki FPS?
Tahmini ne zaman ön izlemeden çıkar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.