AMD Software 23.20.11.07 ön izleme sürücüsü yayınlandı

23.9.3 kullanıyorum CS2 menüdeyken ya da satın alma menüsündeyken donma oluyor Alt Tab atınca düzeliyor. Yine de beklemeyi düşünüyorum. Bir de her güncellemeden sonra ilk maçımda ilk 5 dk donmalar yaşıyorum sanırım shader yüklüyor o arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yeni veya eski sürücü kurdugumda MSI Afterburner ve HWMonitor'de ekran kartının durumunu göremiyorum sebebi mevcut sürücüyü kaldırmadan kurmam olabilir mi?

23.9.3 kullanıyorum CS2 menüdeyken ya da satın alma menüsündeyken donma oluyor Alt Tab atınca düzeliyor. Yine de beklemeyi düşünüyorum. Bir de her güncellemeden sonra ilk maçımda ilk 5 dk donmalar yaşıyorum sanırım shader yüklüyor o arada.

Size tavsiyem 23.8.2 sürümüne dönmeniz. 23.9.3 sürümü çok sıkıntılı. CP77 oynarken Alt Tab atıyorum PC 20 saniye boyunca donuyor oyuna giriyorum 1 FPS.

Destek veriyor ama 3 seriyi birleştirip paketliyor galiba. Kombin yapıyoru anladığım kadarıyla.
Bahsettiğiniz 3 seri 7000/6000/5000 serisi kartlar mı? Benim kartım onlardan da eski olan RX500 serisinden bir kart. İlerde kartı değiştirmek zaten aklımdaydı ancak sanırım onu biraz daha öne çekmem lazım.

Hocam vaktiniz var ise Alt Tab yapıp tarayıcıda gezer misiniz? Herhangi bir oyun açıkken.
Alt tab olayını CS'de birkaç kez yaptım, sanırım şu son zamanlarda konuşulan siyah ekranda kalma olayını diyorsun. Öyle bir durum yaşamadım ama yarın iyice kullandığımda belli olur. 23.9.3 ve 23.9.2 sürümlerinde de sorun yaşamıyordum bu arada bu oyunlarda alt tab atarken.

Alt Tab olayını CS'de birkaç kez yaptım, sanırım şu son zamanlarda konuşulan siyah ekranda kalma olayını diyorsun. Öyle bir durum yaşamadım ama yarın iyice kullandığımda belli olur. 23.9.3 ve 23.9.2 sürümlerinde de sorun yaşamıyordum bu arada bu oyunlarda Alt Tab atarken.

Hayır tarayıcıya girince sistem 20-30 saniye donuyordu. Oyuna girince ise FPS değerlerin yüzde 90 düşüyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı