AMD Software: Adrenalin Edition 23.4.1 Yayınlandı

Hocam sizin kart için önerilen bu:
2023-04-04_06-11-12.png

RX 570 vs için de bu:
2023-04-04_06-12-07.png

Bu AMD ne yapıyor anlamış değilim. Sürüm notlarına bakın.
2023-04-04_06-14-14.png

6650 XT'de denedim arkadaşlar kurulumunda ve oyunlarda bir sorunla karşılaşmadım.
Sizin karta destek var hocam.
2023-04-04_06-21-39.png

Denedim hocam. Olmuyor bir türlü birazdan eski sürümü yükleyeceğim. Yapacak başka bir şeyim yok şu anlık. PC yeni sürücüde çalışmıyor.

Sistemi daha dün aldım elime ulaştı 6700 XT soruna bak ya.
Hocam yayınladılar.

Klasik AMD hareketleri. :)

Eski sürümü yükledim, şimdi tekrar deneyeceğim umarım olur. İlk sayfadaki uptaade failed hatasını alıyorum halen.

Windows 11 değil 10 64 Bit kullanmakdayım.

Eski sürümü yükledim, şimdi tekrar deneyeceğim umarım olur. İlk sayfadaki uptaade failed hatasını alıyorum halen.

Windows 11 değil 10 64 Bit kullanmakdayım.
Fark etmiyor ki.
2023-04-04_06-30-35.png

• Brief display corruption may occur when switching between video and Game Windows on some AMD Graphics products, such as the radeon™ RX 6700 XT.
Her konunun altına bu hatayı atıyorum. Kesin burada AMD yazılımcısı biri var ve ben bunu attığım için çözmüyor bu sorunu.

Arkadaşlar ben kurmayı denedim Update fail dedi ardından DDU'dan kaldırdım eski sürücüyü şimdi bir türlü kuramıyorum PC yeniden başlatıyor kendini ardından yeniden başlat deyince hata uyarısı veriyor. Kafayı yiyeceğim olmuyor bir türlü.

• Brief display corruption may occur when switching between video and Game Windows on some AMD Graphics products, such as the radeon™ RX 6700 XT.
Her konunun altına bu hatayı atıyorum. Kesin burada AMD yazılımcısı biri var ve ben bunu attığım için çözmüyor bu sorunu.
Bilinen sorunlar kategorisine almışlar. Ama çözümler kısmında yok. :)

Yani demek istiyorlar ki; biz bu sorunları biliyoruz, ama ne çare. :)

Bilinen sorunlar kategorisine almışlar. Ama çözümler kısmında yok. :)

Yani demek istiyorlar ki; biz bu sorunları biliyoruz, ama ne çare. :)

Kartı aldığımdan beri var bu zaten sırf notlara bu var mı diye bakmak için giriyorum. Tek sorun bu olsun da ben razıyım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı