AMD Software: Adrenalin Edition 23.4.1 Yayınlandı

Valorant FPS'iniz düştüyse işlemcinizi kontrol edin Valorant işlemci kullanır. Benim alıntıladığınız sorun dışında hiçbir sorunum olmadı şu ana kadar.

İstediği kadar FPS versin. Premium hissetirmedikten sonra benim için değeri yok. Gram akıcılık yok şu kart da öneren arkadaşlarımın hepsine hesap sordum. O derece zaten sattım PC'yi NVIDIA geçeceğim.

Aynı sorunu yaşadım. Geri ön yükleme ile bir iki saat önceye döndüm. Şu anlık geçen ay yayınlanan 22.3.2 sürümündeyim. Yeni sürüm stabil bir duruma gelene kadar geçmeyi düşünmüyorum. İnsanı paniğe sokuyor, bir anlık.

Her gelen güncellemede bu sorun çözüldü mü diye bakıyorum ama pek düzeleceği yok sanki

Rx6600 için nasıl? Format atacağım. Bu sürücüyü kurabiliyorum sadece. Yazılanlar korkuttu beni. İyi mi sürücü?

Rx6600 için nasıl? Format atacağım. Bu sürücüyü kurabiliyorum sadece. Yazılanlar korkuttu beni. İyi mi sürücü?
İnternetten indirdim bi sorun olmadı ama gow oynarken biraz fps düşmesi yaşadım belki oyundan kaynaklıdır her yerde aynı fps yi vermiyor çünkü.

İnternetten indirdim bi sorun olmadı ama gow oynarken biraz fps düşmesi yaşadım belki oyundan kaynaklıdır her yerde aynı fps yi vermiyor çünkü.
Rx 6600 xt benimki bu arada

Yüksek ihtimal PRO sürümünü kuracağım. Sağolun.

The Last of Us oynamıyorum. Kartım RX 5600 XT. Geçmek için bir sebep var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…