AMD Software: Adrenalin Edition 23.4.1 Yayınlandı

Bazıları sorun DNS ayarı kaynaklı demiş ancak hem masaüstü hem de dizüstünde sorun yaşadım, ek olarak yeni sürüm ile Cyberpunk 2077 sürekli olarak kilitleniyor, keşke güncellemeseydim dedirtti ilk kez bir sürücü.
Yok hocam bende önce öyle sandım ama yabancı forumlarda da aynı sorunu yaşayan çok var.

DDU ile kaldırmanıza gerek yok. AMD Auto driver yükleyici ile eski sürücüyü kaldırmadan yükseltme işlemi yaptım kolayca.

Hocam sayenizde o şekilde sorunsuz güncelledim teşekkürler.

AMD'den 3günlük yeni sistemde kanser olmuş biri olarak katılıyorum. 3. gün yazılım hatasından garantiye verdim kartı. AMD a-lın-maz!

Vallahi hocam satıp direkt 3060' geçeceğim gibi biliyorum en az 40 FPS düşecek performans belki ama kafam rahat edecek. AMD ile uğraşılmaz dünden beri uğraşıyorum kafayı yedim.

Vallahi hocam satıp direkt 3060' geçeceğim gibi biliyorum en az 40 FPS düşecek performans belki ama kafam rahat edecek. AMD ile uğraşılmaz dünden beri uğraşıyorum kafayı yedim.
En azından kafan rahat olur. Ekran kartı güncellemeye korkuyor insanlar. Birde f/p diye pompalanıyor. Bana kaliteli hizmet sunmuyor ki, tabiki ucuz olacak. Bin pişman oldum aldığıma. Değişim olursa kartım, açmayıp satacağım, ikinci el 3060 alacağım o derece kanser etti beni

Merhaba, Adrenalin 23.4.1 sürümüne güncelledim. Güncelleme sonrası ekrana görüntü gelmemeye başladı. Bıos geçiş ekranı geldikten sonra ekran kapanıyor açılmıyordu bende sistem geri yükleme yapıp programı sildim, pro sürümünü kurdum. Bu hatayla karşılaşan oldu mu?

Merhaba, Adrenalin 23.4.1 sürümüne güncelledim. Güncelleme sonrası ekrana görüntü gelmemeye başladı. Bıos geçiş ekranı geldikten sonra ekran kapanıyor açılmıyordu bende sistem geri yükleme yapıp programı sildim, pro sürümünü kurdum. Bu hatayla karşılaşan oldu mu?
Güncellemek yerine DDU ile silip yeniden yüklemek çözüm olarak sunuluyor. En azından şimdilik.

Güncellemek yerine DDU ile silip yeniden yüklemek çözüm olarak sunuluyor. En azından şimdilik.

En iyisi stabil olana kadar beklemek gibi duruyor.

Hata aldıktan sonra DDU denedim kendim yüklemeye çalıştım yine hata aldığımdan dolayı pro sürümünü yükledim şu an açılıyor. Eğer sorunlar çözülürse adrenalin sürümünü yüklerim. Teşekkür ederim.

• Brief display corruption may occur when switching between video and Game Windows on some AMD Graphics products, such as the radeon™ RX 6700 XT.
Her konunun altına bu hatayı atıyorum. Kesin burada AMD yazılımcısı biri var ve ben bunu attığım için çözmüyor bu sorunu.

Hocam geçtiğimiz yılın ekim ayından beri 6700XT kullanıyorum ilk kurduğum zaman Valorant da minimum 400 küsur aldım 2 gün sonra güncellemeyle Max 280 oldu 23.4.1 ile oyunda 250FPS de takılmalar var, özellikle Valorant oyun başında aşırı takılıyor battlefiel V'de öyle çok takılmadı FPS farkı çok değildi klasik 3-7 arası değişken her güncelleme sonrası. Uzun yıllardır AMD kullanıyorum ama 6700XT ile bu son bulacak gibi eğer ki NVIDIA RTX4070 de 10GB veya üstü VRAM sunarsa geçmeyi düşünüyorum. Her güncelleme sonrası dua etmekten bıktım.

Hocam geçtiğimiz yılın ekim ayından beri 6700XT kullanıyorum ilk kurduğum zaman Valorant da minimum 400 küsur aldım 2 gün sonra güncellemeyle Max 280 oldu 23.4.1 ile oyunda 250FPS de takılmalar var, özellikle Valorant oyun başında aşırı takılıyor battlefiel V'de öyle çok takılmadı FPS farkı çok değildi klasik 3-7 arası değişken her güncelleme sonrası. Uzun yıllardır AMD kullanıyorum ama 6700XT ile bu son bulacak gibi eğer ki NVIDIA RTX4070 de 10GB veya üstü VRAM sunarsa geçmeyi düşünüyorum. Her güncelleme sonrası dua etmekten bıktım.

AMD pişmanlıktır 2 gündür kendime kızıyorum keşke hiç bulaşmasaydım.

AMD pişmanlıktır 2 gündür kendime kızıyorum keşke hiç bulaşmasaydım.

HD7970'den bu yana her AMD aldığımda bende böyleyim ama 6700XT güçlü kart pişmanlığın geçer. Muadili 3060 Ti'da ayar kısman olası ama 6700XT'de imkansız. Sıcaklık olarak da kullandığım Nitro+ 3 saatlik bf5 online 1080p ultrada 66 derece üstüne çıkmaması takdire şayan. Fps değerleride 110-140 arası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı