AMD Software: Adrenalin Edition 23.4.1 Yayınlandı

FPS değişikliği bende olmadı. Değerler aynı.

Ben bir türlü yeni sürüme geçemedim hala delireceğim dün geldi sistem bugün koydum Letgo'ya uğraşamayacağım daha fazla.

6700 XT kullanıyorum, sorunsuz kurulum gerçekleşti. FPS değişikliği varsa yazarım.

Nasıl kurdunuz hocam ben her yolu denedim kurulmuyor. Mecbur DDU'dan eski sürüme geçiyorum olmadığı için.

@BarışBskn hocam fazla kafaya takmışsın. Kur tuşuna bastım işte sorunsuz bir şekilde kurdu. Kurmadıysa da kurmamıştır yani çok dert edilecek bir şey değil. Ben kuramasaydım neyse kalsın der bırakırdım. Zaten FPS olarak bir şey değiştirmedi.

1660 Ti'den geçtim. 1660 Ti bile daha akıcıydı hocam inan çok pişman oldum aldığıma kur bastım olayı bende olmadı dünden beri 6 saatdir denemediğim yöntem kalmadı maalesef. Olmayınca olmuyor. NVIDIA başkaymış Experience'tan 2 dk da hallederdik benim gibi sorun yaşayan çok insan varmış. Şanslısınız.

Yeni sürüme geçemedim diye kart mı satılır?

Kartı değil direkt sistemi satışa çıkardım. Böyle olmuyor çünkü 16 bin para bayılmışım enayi gibi şu sorunlar ile mi uğraşayım. Valorant da az FPS verir. Akıcılık desen masaüstüne gezerken bile yok. Yeni sürüm desen hatalardan geçilmiyor boş iişş.

Kartı değil direkt sistemi satışa çıkardım. Böyle olmuyor çünkü 16 bin para bayılmışım enayi gibi şu sorunlar ile mi uğraşayım. Valorant da az FPS verir. Akıcılık desen masaüstüne gezerken bile yok. Yeni sürüm desen hatalardan geçilmiyor boş iişş.
Amdden 3günlük yeni sistemde kanser olmuş biri olarak katılıyorum. 3. Gün yazılım hatasından garantiye verdim kartı. Amd a-lın-maz !

Bazıları sorun DNS ayarı kaynaklı demiş ancak hem masaüstü hem de dizüstünde sorun yaşadım, ek olarak yeni sürüm ile Cyberpunk 2077 sürekli olarak kilitleniyor, keşke güncellemeseydim dedirtti ilk kez bir sürücü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı