AMD Software: Adrenalin Edition 23.4.1 Yayınlandı

Hocam geçtiğimiz yılın ekim ayından beri 6700XT kullanıyorum ilk kurduğum zaman Valorant da minimum 400 küsur aldım 2 gün sonra güncellemeyle Max 280 oldu 23.4.1 ile oyunda 250FPS de takılmalar var, özellikle Valorant oyun başında aşırı takılıyor battlefiel V'de öyle çok takılmadı FPS farkı çok değildi klasik 3-7 arası değişken her güncelleme sonrası. Uzun yıllardır AMD kullanıyorum ama 6700XT ile bu son bulacak gibi eğer ki NVIDIA RTX4070 de 10GB veya üstü VRAM sunarsa geçmeyi düşünüyorum. Her güncelleme sonrası dua etmekten bıktım.

Valorant FPS'iniz düştüyse işlemcinizi kontrol edin Valorant işlemci kullanır. Benim alıntıladığınız sorun dışında hiçbir sorunum olmadı şu ana kadar.

HD7970'den bu yana her AMD aldığımda bende böyleyim ama 6700XT güçlü kart pişmanlığın geçer. Muadili 3060 Ti'da ayar kısman olası ama 6700XT'de imkansız. Sıcaklık olarak da kullandığım Nitro+ 3 saatlik BF5 Online 1080p ultrada 66 derece üstüne çıkmaması takdire şayan. FPS değerleride 110-140 arası.

İstediği kadar FPS versin. Premium hissetirmedikten sonra benim için değeri yok. Gram akıcılık yok şu kart da öneren arkadaşlarımın hepsine hesap sordum. O derece zaten sattım PC'yi NVIDIA geçeceğim.

Merhaba, adrenalin 23.4.1 sürümüne güncelledim. Güncelleme sonrası ekrana görüntü gelmemeye başladı. BIOS geçiş ekranı geldikten sonra ekran kapanıyor açılmıyordu bende sistem geri yükleme yapıp programı sildim, Pro sürümünü kurdum. Bu hatayla karşılaşan oldu mu?

Aynı sorunu yaşadım. Geri ön yükleme ile bir iki saat önceye döndüm. Şu anlık geçen ay yayınlanan 22.3.2 sürümündeyim. Yeni sürüm stabil bir duruma gelene kadar geçmeyi düşünmüyorum. İnsanı paniğe sokuyor, bir anlık.

• Brief display corruption may occur when switching between video and Game Windows on some AMD Graphics products, such as the radeon™ RX 6700 XT.
Her konunun altına bu hatayı atıyorum. Kesin burada AMD yazılımcısı biri var ve ben bunu attığım için çözmüyor bu sorunu.

Her gelen güncellemede bu sorun çözüldü mü diye bakıyorum ama pek düzeleceği yok sanki :)

Rx6600 için nasıl? Format atacağım. Bu sürücüyü kurabiliyorum sadece. Yazılanlar korkuttu beni. İyi mi sürücü?

Rx6600 için nasıl? Format atacağım. Bu sürücüyü kurabiliyorum sadece. Yazılanlar korkuttu beni. İyi mi sürücü?
İnternetten indirdim bi sorun olmadı ama gow oynarken biraz fps düşmesi yaşadım belki oyundan kaynaklıdır her yerde aynı fps yi vermiyor çünkü.

İnternetten indirdim bi sorun olmadı ama gow oynarken biraz fps düşmesi yaşadım belki oyundan kaynaklıdır her yerde aynı fps yi vermiyor çünkü.
Rx 6600 xt benimki bu arada

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı