AMD Software: Adrenalin Edition 23.4.1 Yayınlandı

Sen önce şurdaki konuya bir bak sonra gel öyle konuşalım. Kendin ile çelişmek böyle bir şey olsa gerek ki sen bile her şeyin farkındasın. Önce konu hakkındaki şu şikayete bak bu benim değil senin kendi yorumun yanlış görmüyorsan. Her driver sonrası sıkıntı yaşamak isteyenden kastım buydu sende bunun farkındasın ama beynin algılayacak kadar gelişmemiş işte AMD pişmanlıktır. Garantiye gönder kısmına katılmıyorum 1 haftalık ürün almışım 16 bin TL para vermişim enayi miyim ayıplı ürün kullanayım şu durumu NVIDIA da bir kere yaşamadım. Başka da bir şey yazmayacağım bu konu hakkında Max AMD kullancıları diyorum başka da bir şey demiyorum haydi eyvallah.

Sistemi çoktan sattım ben ne uğraşacağım rezil firma ile. Nasılsa AMD alacak enayi çok bizim gibi. Fiyat performans değil mi sonuçta :D ( sözde )

Ama sağ ol yine de bilgi için kardeşim. Başka da bir şey yazmaya gerek yok uzadı gereksizce konu zaten herkese hayırlı günler dilerim.

Kullandığımdan iyi driver mı diye sormuşum?
 
Aynı sorunu yaşadım. Geri ön yükleme ile bir iki saat önceye döndüm. Şu anlık geçen ay yayınlanan 22.3.2 sürümündeyim. Yeni sürüm stabil bir duruma gelene kadar geçmeyi düşünmüyorum. İnsanı paniğe sokuyor, bir anlık.

Merhaba, ASUS Dual radeon™ RX 6700 XT OC 12 GB Edition ekran kartına sahibim. GTA 5 oynuyordum ve ayarlar kısmında video belleğinin 8 GB olduğunu gördüm, AMD Radeon Software güncellemesinde (23.4.1, bu hafta yayınlanan hatalı sürüm) herkes gibi siyah ekran aldım ve sistem ön yüklemesiyle geriye döndüm. Eskiden 12 GB olarak görünüyordu oyunda ekran kartım ama şu an 8 GB olarak algılıyor. Yani anlayacağınız eskiden 8149 MB yerine 12469 MB görünüyordu. Fabrikasyon OC ayarları falan mı gitti bu ekran kartının? Nasıl geri düzeltebilirim?
 

Dosya Ekleri

  • gta5.png
    gta5.png
    2,9 MB · Görüntüleme: 48
  • paylaşılanbellek.png
    paylaşılanbellek.png
    3,5 KB · Görüntüleme: 47
  • ekrankartım.png
    ekrankartım.png
    10,4 KB · Görüntüleme: 49
  • eskiden böyle görünüyordu.png
    eskiden böyle görünüyordu.png
    25,9 KB · Görüntüleme: 50
Bir de B450 chipset driver güncellemesi gelse, "dadından" yenmez vallahi.
Hocam zaten şubat 28'de çıkarmışlar bir güncelleme. Chipset için sürekli güncelleme gelmesine pek gerek yok güvenlikle ilgili olmadığı takdirde.

Bahsettiğim rezil akıcılık sorunu bu işte masaüstünde bile gezsen donuyor gibi oluyor. 500 FPS alsan bile nafile bu kartlar rezildir.
Nvidia'nın paylaştığı MPO disable.reg dosyasını indirip deneyin. Düzelmezse MPO restore.reg dosyası ile eski haline getirebilirsiniz.

 
Son düzenleme:
Öcelikle hepinize merhaba. Rx 6700 ekran kartı Adrenalin edition son sürüm güncellemesinden sonra FPS drop ve takılmalar yaşamaya başladım. Yardımcı olabilecek çözüm için yol gösterebilirseniz çok sevinirim. 2 gündür zindan etti bana herşeyi.
 
Öcelikle hepinize merhaba. Rx 6700 ekran kartı Adrenalin edition son sürüm güncellemesinden sonra FPS drop ve takılmalar yaşamaya başladım. Yardımcı olabilecek çözüm için yol gösterebilirseniz çok sevinirim. 2 gündür zindan etti bana herşeyi.
Bunun için konu açmalısınız hocam.
 
Abi ben şunu gerçekten anlamıyorum ya mesela biri AMD ekran kartı ile sorun yaşıyor sonra gelip interneti karıştırıyor, bir bakıyor ki başkaları da sorun yaşamış. Doğal olarak yazılan olumsuz yorumları görüyor ve kendi kendine AMD almak pişmanlıktır, aptallıktır falan fişmekan.. Ona bakarsanız şimdiye kadar hep AMD kullandım çok az sorun yaşadım hatta 3 ay önce RX 6700 aldım çatır çatır oynuyorum hemde grafikleri dibine kadar köklüyorum, ekran kartı bana mısın demiyor. Hani AMD almak pişmanlıktı?
 
Az önce oyun oynarken ekran karardı. Sistem çalışmaya devam ediyor. Mecburen reset attım. Şimdi bu sorun AMD güncellemesinden mi, yoksa dün Windows 11'e gelen güncellemeden mi?
 

Geri
Yukarı