AMD Software: Adrenalin Edition 24.8.1 yayınlandı

Vallahi uğraşamayacağım, güncelleme sonrası FPS kaybımda olmuştu, şu an benim için 24.5.1 stabil.

Aynen ben de onu kullanıyorum. Bu sürümü de denemeyeceğim. Kaç kere 24.5.1 üstü denedim stutter oluyor.

Aynen ben de onu kullanıyorum. Bu sürümü de denemeyeceğim. Kaç kere 24.5.1 üstü denedim stutter oluyor.
Hocam aynı şekilde bende 24.6.1 ve 24.7.1'de ciddi derecede stutter yaşadığım için uzun süredir 24.5.1 kullanıyordum. Fakat bende 24.8.1'de özellikle Battlefield 2042'de stutter olayı tamamen bitti ve çok stabil çalışıyor. Sizin de en azından denemenizi tavsiye ederim çünkü oyundan oyuna göre durumlar değişebiliyor.

Hocam aynı şekilde bende 24.6.1 ve 24.7.1'de ciddi derecede stutter yaşadığım için uzun süredir 24.5.1 kullanıyordum. Fakat bende 24.8.1'de özellikle Battlefield 2042'de stutter olayı tamamen bitti ve çok stabil çalışıyor. Sizin de en azından denemenizi tavsiye ederim çünkü oyundan oyuna göre durumlar değişebiliyor.
Hocam 24.5.1 de hiçbir oyunda olmuyor mu takılma donma vs yani bu stutter olayı?

Merhaba ben bir türlü Update yapamıyorum ekran kartım desteklemesine rağmen yükleme hatasız oluyor ama Radeon uygulamasından baktığımda yüklenmemiş gözüküyor ne yapabilirim (DDU ile de temiz kurulum denedim yine olmadı). Şu anki sürümüm 24.3.1

Ben 20.11.2 kullanıyorum daha fazla FPS veriyor... APU kullanıyorum modeli eski olduğu içindir belki.

O driver çok çok eski hocam..
Windows v1709 kullanıyorum. Desteklediği en stabil AMD sürücüsü de 20.11.2, daha üst versiyonlar yeni Windows sürümleri gerektiriyor. Şuan oyunlarda performansı gayet iyi diyebilirim. Güncel Windows ve son sürüm AMD sürücülerinde aldığım performans çok daha düşük.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı