Beraat Güven Femtopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #1 RAM Kingstom 16gb SSD veya HDD modeli Kingstom 250 + Seagate 2 tb harddisk Ekran kartı Amd rx 550 Anakart H510M-A PRO (MS-7D22) İşlemci İntel i5 10400F Birkaç gün önceden sıkıntısız çalışıyordu taki AMD driverı bir anda kapanana kadar. O günden beri AMD driverı açmaya çalıştığımda normal bir şekilde açılıp bir anda donup sonrada kendini kapatıyor.
Birkaç gün önceden sıkıntısız çalışıyordu taki AMD driverı bir anda kapanana kadar. O günden beri AMD driverı açmaya çalıştığımda normal bir şekilde açılıp bir anda donup sonrada kendini kapatıyor.
CANERION Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 1.782 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #2 Hocam DDU ile kaldır sürücüyü tekrar AMD resmi sitesinden WHQL olanı seçip indir. Belki son çıkan sürümden kaynaklı bir hata olabilir. Artı 0 Eksi
Hocam DDU ile kaldır sürücüyü tekrar AMD resmi sitesinden WHQL olanı seçip indir. Belki son çıkan sürümden kaynaklı bir hata olabilir.
KS KS Beraat Güven Femtopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #3 Yok olmadı silip geri yüklesem bile gene aynısı oluyor. 22.5.1 WHQL olanı indirdim gene olmadı. Artı 0 Eksi
Tofiq09az Femtopat Katılım 22 Ağustos 2024 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #4 Beraat Güven dedi: Yok olmadı silip geri yüklesem bile gene aynısı oluyor. 22.5.1 WHQL olanı indirdim gene olmadı. Genişletmek için tıkla... Selam bende aynı hata oluyor düzeltisenizse söyleytebilir misiniz? Artı 0 Eksi
Beraat Güven dedi: Yok olmadı silip geri yüklesem bile gene aynısı oluyor. 22.5.1 WHQL olanı indirdim gene olmadı. Genişletmek için tıkla... Selam bende aynı hata oluyor düzeltisenizse söyleytebilir misiniz?