AMD Software Adrenalin Edition çalışmıyor

Arkadaşlar ben zaten durduk yere kurmaya çalışmıyorum. Bi kaç gün öncesine kadar dahili ekran kartı olduğu içinde 2 uygulamayada erişim sağlayabiliyor ayar yapabiliyordum bi anda uygulama çalışmamaya başladığı için fikir almak için sordum. Bir hata yada sorun var mı düzeltebiliyor muyum diye bilgi almak için.

Processor = İşlemci.

İşlemci driver'ı.
Evet onu fark ettim ama indirmeye çalıştığımda adrenalin edition falan yazdı da. Ryzen Master olması gerek diye düşünmüştüm. Farklılık gösterebiliyor demek ki. İşlemci driverini güncellemek mantıklı.

Arkadaşlar ben zaten durduk yere kurmaya çalışmıyorum. Bi kaç gün öncesine kadar dahili ekran kartı olduğu içinde 2 uygulamayada erişim sağlayabiliyor ayar yapabiliyordum bi anda uygulama çalışmamaya başladığı için fikir almak için sordum. Bir hata yada sorun var mı düzeltebiliyor muyum diye bilgi almak için.
Attığım linki kullan. WHQL yazanı.

Evet onu fark ettim ama indirmeye çalıştığımda adrenalin Edition falan yazdı da. Ryzen Master olması gerek diye düşünmüştüm. Farklılık gösterebiliyor demek ki. İşlemci driverini güncellemek mantıklı.

Ryzen Master overclock programı, 8 senedir bu işin içindeyim ilk defa işlemci driverı gördüm.

Aldığınız hata nedir, görseli var mı?
Yoksa durduk yere mi çalışmamaya başladı?
Spesifik bir şey yaptığınızda mı çalışmamaya başladı?
Ayrıca daha öncesinde kullanırken RTX 4070 ekran kartınızı görmemesi lazım sanıyorum.

Aldığınız hata nedir, görseli var mı?
Yoksa durduk yere mi çalışmamaya başladı?
Spesifik bir şey yaptığınızda mı çalışmamaya başladı?
Ayrıca daha öncesinde kullanırken RTX 4070 ekran kartınızı görmemesi lazım sanıyorum.
Halihazırda kurulu olan AMD grafik sürücünüzle uyumlu değil demeye başladı hata olarak. Bir şey yapmadım değiştirmedim ve ekran kartını da görüyordu durduk yere açılmamaya başladı. Ve açılmayan uygulamayı sildiğim zamanda windows update amd dosylarını tekrar kendisi indiriyor ama açarken bu hatayı veriyor.

Attığım linki kullan. WHQL yazanı.

Ryzen Master overclock programı, 8 senedir bu işin içindeyim ilk defa işlemci driverı gördüm.
onu kurmak için var olanı kaldırdım ve şuan win update kendisi kurmaya başladı o yüzden yeniden temiz kurulum yapamıyorum bitmesini bekliyorum

Halihazırda kurulu olan AMD grafik sürücünüzle uyumlu değil demeye başladı hata olarak. Bir şey yapmadım değiştirmedim ve ekran kartını da görüyordu durduk yere açılmamaya başladı. Ve açılmayan uygulamayı sildiğim zamanda windows update amd dosylarını tekrar kendisi indiriyor ama açarken bu hatayı veriyor.
Uygulamadan ekran görüntüsü atar mısınız? Acaba aynı uygulamadan mı bahsediyoruz?
Bu uygulama dediğimiz yazılımlar bir sürücü nihayetinde. RTX 4070 sürücüsü indirmeniz gerekiyor.

Uygulamadan ekran görüntüsü atar mısınız? Acaba aynı uygulamadan mı bahsediyoruz?
Bu uygulama dediğimiz yazılımlar bir sürücü nihayetinde. RTX 4070 sürücüsü indirmeniz gerekiyor.
RTX 4070 sürücüm mevcut zaten. AMD sürücüsünü silince windows update kenidisi tekrar indiriyor. Bi kaç gün öncesine kadar sorunsuz açılan amd uygulaması şimdi halihazırda kurulu olan AMD grafik sürücünüzle uyumlu değil hatasını vermeye başladı. Bu yüzden soruyorum windowsun da otomatik indirdiği işlemci ve dahili ekran kartı sürücüsü neden bi anda hata verdi düzeltebiliyor muyum diye.

RTX 4070 sürücüm mevcut zaten. AMD sürücüsünü silince Windows Update kenidisi tekrar indiriyor. Birkaç gün öncesine kadar sorunsuz açılan AMD uygulaması şimdi halihazırda kurulu olan AMD grafik sürücünüzle uyumlu değil hatasını vermeye başladı. Bu yüzden soruyorum Windows'un da otomatik indirdiği işlemci ve dahili ekran kartı sürücüsü neden bir anda hata verdi düzeltebiliyor muyum diye.

R7 8845HS'nin kendi GPU birimi olduğu için oradan sadece GPU birimini kontrol edebilirsiniz. Ondan bahsediyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı