AMD Software Adrenalin Edition güncellenmeli mi?

aykutsert

Kilopat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Merhaba,
21 Kasım 2023 tarihinde yaşadığım bir sorun vardı. AMD Software hiçbir şekilde açılmıyordu, DDU ile silip 23.9.1 sürümünü yükleyip otomatik güncellemeleri kapattığımda sorun düzelmişti.
Arayüze baktığımda son sürümün 25.8.1'e kadar çıktığını görüyorum. Sürücüyü 25.8.1'e güncellersem yine aynı sorunu yaşar mıyım? Sizce güncellemeli miyim?
Güncelleme isteme sebebim anlık FPS kaybı.
Teşekkürler.

Merhaba,
21 Kasım 2023 tarihinde yaşadığım bir sorun vardı. AMD Software hiçbir şekilde açılmıyordu, DDU ile silip 23.9.1 sürümünü yükleyip otomatik güncellemeleri kapattığımda sorun düzelmişti.
Arayüze baktığımda son sürümün 25.8.1'e kadar çıktığını görüyorum. Sürücüyü 25.8.1'e güncellersem yine aynı sorunu yaşar mıyım? Sizce güncellemeli miyim?
Teşekkürler.

Kart sürücüsü her zaman güncel kalmalıdır bazı kartlarda driver sorunu söz konusu olabilir eğer sorun olursa tekrar siler eski sürümü yüklersiniz.

Merhaba,
Teşekkürler.

Güncelleyin hocam. 2023 sürümünden 2025 sürümüne geçeceksiniz.
Fark olur yani AMD'nin sürücüleri artık o kadar kötü değil.
Sürücüleri silmek için AMD Cleanup Utility kullanabilirsiniz.
DDU'ya çok da gerek yok AMD ekran kartlarında.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Kart sürücüsü her zaman güncel kalmalıdır bazı kartlarda driver sorunu söz konusu olabilir eğer sorun olursa tekrar siler eski sürümü yüklersiniz.
Güncelleyin hocam. 2023 sürümünden 2025 sürümüne geçeçeksiniz.
Fark olur yani AMD'nin sürücüleri artık o kadar kötü değil.
Sürücüleri silmek için AMD Cleanup Utility kullanabilirsiniz.
DDU'ya çok da gerek yok AMD ekran kartlarında.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gelen yorumlar üzerine güncelledim fakat sürüm 25.8.1'e güncellendi. Eskiden güncellemelerden beta sürümleri çıkarmıştım, sanırım 25.9.1 beta olarak sunulduğu için ona güncellemedi. Bu konu hakkında da bilginiz varsa ve paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba,
Teşekkürler.
Güncelle tabi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı