Çözüldü AMD Software Adrenalin'e Edition sürücü yüklerken hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Agony1376

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
1 tb ssd
Ekran kartı
rx6700xt
Anakart
asush610m
İşlemci
i512400f
Arkadaşlar merhaba ben yanlışlıkla Pro Edition kurmuşum. İnternetten yükledim adrenaline Edition'u. Hem direkt sürücü olarak yükledim hem de kendisinin bulduğu uygulama olarak yükledim. İkisinde de hata verdi şu an olmuş gibi duruyor ama tarih yanlış. Bu güncelleme dün yayınlanmış fakat temmuz gözüküyor. Ne yapmalıyım? Yani şu an oldu mu olmadı mı anlamadım. Yüklemeye çalıştığımda hata alıyorum hala.

Ekran görüntüsü 2025-08-05 132602.png

Ekran görüntüsü 2025-08-05 133158.png

Ekran görüntüsü 2025-08-05 133207.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar merhaba ben yanlışlıkla Pro Edition kurmuşum. İnternetten yükledim adrenaline Edition'u. Hem direkt sürücü olarak yükledim hem de kendisinin bulduğu uygulama olarak yükledim. İkisinde de hata verdi şu an olmuş gibi duruyor ama tarih yanlış. Bu güncelleme dün yayınlanmış fakat temmuz gözüküyor. Ne yapmalıyım? Yani şu an oldu mu olmadı mı anlamadım. Yüklemeye çalıştığımda hata alıyorum hala.

Eki Görüntüle 2549708

Eki Görüntüle 2549709

Eki Görüntüle 2549710
DDU ile ekran kartı driverını silin sonra adrenaline edition indirin.

Eki Görüntüle 2549708

Eki Görüntüle 2549709

Eki Görüntüle 2549710
DDU ile ekran kartı driverını silin sonra adrenaline edition indirin.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı