Çözüldü AMD Software çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tofiq09az

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16gb ddr3
SSD veya HDD modeli
bilmiyorum
Ekran kartı
rx 580
Anakart
bilmiyorum
İşlemci
intel i7-4770 3,40 ghz
Selam AMD Software açılmıyor. Sil yükle yaptım amma yine de açılmadı linkteki videodaki sorun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Update kapamayın. En son güncellemeleri yükleyin veya bilgisayara temiz format atın.

Temiz format atmayı bilmiyorsanız bulut sıfırlama yapın bilgisayara.

Bu işlemlerden sonra tekrar deneyin. Bir sorun yaşarsanız bilgilendirin.

Sorunu çözdüm amma 1 yıl önceki sürümü indirdim oldu

Video linki atacağım çözüm
O videoda Nightcrawler1 teşekkür ederim o yöntmle amma başka bir yöntmle gitdim

Eğer bu forma geldıysense amdcleanup ile driveri sil amma silmeden önce Windows Update kapat sonra web arama yerine (ekran kartın) driver yaz ve indir hayırlı olsun güle güle kulan (içinden güncelemeyi denedim yani 1yıl önceki sürümden en son ğrğme güncele yaptım olmadı yani maalesef 1 yıl önceki sürümü kulan malısınız) youtubedede paylaşacağım isteyemn linkdende bakabilir

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Formda başka destek olmaya çalışanlarada teşekkür ediyorum
Aynı sorun bende de vardı çözümü Windows Update'in indirdiği AMD sürücüsü.
AMD Cleanup Utility ile sürücüleri kaldır ama öncesinde Windows Update'i durdur. Sonra tekrar sürücüyü kur daha sonrasında wushowhide ile AMD gördüğün şeyleri kaldır.

Olmuyorsa Windows bozuktur nasıl olmuyor? Güvenli moda girdiğinizde silmesi lazımdı direkt.

Bikraz kendimde araştırma yaptım benım gıbı olanlarda var çözüm vıdeoalrını deneedim olmdadı bu amdeden olmalı galiba

AMD Cleanup Utility ile sürücüleri kaldır ama öncesinde Windows Update'i durdur. Sonra tekrar sürücüyü kur daha sonrasında wushowhide ile AMD gördüğün şeyleri kaldır.

Nasıl kapatayım Windows Update'i

Maalesef olmadı Windows updatetı kapatdım amma olmadı

Son düzenleme:
Bikraz kendimde araştırma yaptım benım gıbı olanlarda var çözüm vıdeoalrını deneedim olmdadı bu amdeden olmalı galiba

Nasıl kapatayım Windows Update'i

Maalesef olmadı Windows updatetı kapatdım amma olmadı
Update kapamayın. En son güncellemeleri yükleyin veya bilgisayara temiz format atın.

Sorunu çözdüm amma 1 yıl önceki sürümü indirdim oldu

Video linki atacağım çözüm
O videoda Nightcrawler1 teşekkür ederim o yöntmle amma başka bir yöntmle gitdim

Eğer bu forma geldıysense amdcleanup ile driveri sil amma silmeden önce Windows Update kapat sonra web arama yerine (ekran kartın) driver yaz ve indir hayırlı olsun güle güle kulan (içinden güncelemeyi denedim yani 1yıl önceki sürümden en son ğrğme güncele yaptım olmadı yani maalesef 1 yıl önceki sürümü kulan malısınız) youtubedede paylaşacağım isteyemn linkdende bakabilir

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Formda başka destek olmaya çalışanlarada teşekkür ediyorum

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı