AMD Software "zaman aşımı" hatası

Snorem

Picopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Mafia
Oyun oynarken durduk yere bu hatayı aldım. Ekran kartında sorun olabilir mi?

1658764759304.png

Bende de bu hatayı veriyor bunu ayarlardan kapatıncaa geçiyordu ve WattMan ayarlarında sisteme undervolt yapıyordum ki bu sefer de oyun oynarken WattMan hatası vermesin diye AMD yazılımı şans işi sanırım bu sorunları yaşayan %5 kesimdeniz yani seçilmiş kişileriz bizler :) kullandığım ekran kartı RX 5600XT.

Anladım teşekkürler herkese. Keşke AMD ekran kartı almasaydım...

Ben sürekli bu hatayı alıyordum. En sonunda software yazılımını sildim sadece driverini kurdum kafam rahat. Ekran kartından kaynaklı bir şey değil yazılımından kaynaklanıyor çevremdeki herkes bu hatayı alıyor.
AMD'nin yazılımını bende silmek istiyorum. Silersem yaptığım ayarlar kalır mı?

Anladım teşekkürler herkese. Keşke AMD ekran kartı almasaydım...

AMD'nin yazılımını bende silmek istiyorum. Silersem yaptığım ayarlar kalır mı?

Kalmaz hocam. Bizzat denedim; misal renk ayarlarını turuncumsu yapmıştım ben softwareyi kaldırdım renk orijinal haline geri dönmüştü. Ama kaldırdıktan sonra 20-30 FPS fark etti.

Kalmaz hocam. Bizzat denedim; misal renk ayarlarını turuncumsu yapmıştım ben softwareyi kaldırdım renk orijinal haline geri dönmüştü. Ama kaldırdıktan sonra 20-30 FPS fark etti.
Kaldırmak istediğim de sürücüyü beraber silmek istiyor. Yok mu sadece uygulamayı silmek için bir yöntem?

Kaldırmak istediğim de sürücüyü beraber silmek istiyor. Yok mu sadece uygulamayı silmek için bir yöntem?

Hiç problem değil kaldırın hocam sonra ise manuel olarak kurmanız lazım şöyle;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hiç problem değil kaldırın hocam sonra ise manuel olarak kurmanız lazım şöyle;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler, deneyeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı