Çözüldü AMD stok fan yerine oturmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Enesriderr

Hectopat
Yer
Metropol
Arkadaşlarım merhaba, kasayı temizlemek için kasanın içini açtım işlemci fanını çıkardım temizleyeyim diye ama bir daha oturtturamadım nasıl oturtturacağım? O vida olan yer boşluğa denk geliyor napcağımı anlayamadım önceki takan nasıl takmış anlamadım.
Görselde görüldüğü üzere fan vidaları böyle boşlukta.

Dosya Ekleri

• IMG20211002144243.jpg
    IMG20211002144243.jpg
    167,5 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG20211002144224.jpg
    IMG20211002144224.jpg
    132,7 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
O boşluklara vida delikleri denk gelecek ama bunun için plaka lazım. Muhtemelen sökerken serbest kaldı ve aşağı düştü. Arka kapak takılıysa söküp bakın plaka olacak, o anakartın arkasına denk gelecek.

Böyle bir şey:

1.jpg
O boşluklara vida delikleri denk gelecek ama bunun için plaka lazım. Muhtemelen sökerken serbest kaldı ve aşağı düştü. Arka kapak takılıysa söküp bakın plaka olacak, o anakartın arkasına denk gelecek.

Böyle bir şey:

1.jpg

Çözüm
Arka plaka var, onu anakartın işlemci montajını yaptığın yere sabitlemen gerekiyor, zaten dikkatli bakarsan fan vidalarının orada boşluk var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı