Hiç oynamıyor. Milim bile.Pinlere değmeden üst kısımdan tutup kaydırmaya veya çekmeye çalış. Hiç mi oynamıyor?
Tornovida sokarak çıkardım.Pinlere değmeden üst kısımdan tutup kaydırmaya veya çekmeye çalış. Hiç mi oynamıyor?
Hiç oynamıyor. Milim bile.Pinlere değmeden üst kısımdan tutup kaydırmaya veya çekmeye çalış. Hiç mi oynamıyor?
Tornovida sokarak çıkardım.Pinlere değmeden üst kısımdan tutup kaydırmaya veya çekmeye çalış. Hiç mi oynamıyor?
Hiç oynamıyor. Milim bile.
Tornovida sokarak çıkardım.
Tekrar merhaba. İşlemciyi takacağım fakat hangi yöne takmam gerektiğini bilmiyorum. Sarı üçgen hangi tarafa bakmalı?Kredi kartı, plastik bir şey olsa daha iyi olurmuş ama neyse çıkarmışsın artık. Tamam sen temizliğin başla bolca yazdım zaten. Termal macun nasıl sürüleceğini biliyorsundur.
Tekrar merhaba. İşlemciyi takacağım fakat hangi yöne takmam gerektiğini bilmiyorum. Sarı üçgen hangi tarafa bakmalı?
Oku tam ayırt edemedim. Doğru mu takmışım acaba?İşlemcinin üzerindeki ok çizdiğim yere bakacak.
Oku tam ayırt edemedim. Doğru mu takmışım acaba?
Peki macunu çok mu sıkmışım?Resmi kayıt etmeden upload etmişim, tekrar bak istersen orda var zaten şekli. Oklar birbirine bakacak.
Aynen doğru takmışsın.
Peki macunu çok mu sıkmışım?
Videoyu şuradan izle önerim bu şekilde yapman. Eğer çok kalın bir tabaka olursa fazlasını alıp bir beze silip öyle devam edersin. İnce plastik bir kart varsa güzel sürülür. İşlemcini doğru takmışsın gibi görünüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.