AMD sürücüsü güncellerken "Windows Update tarafından otomatik olarak değiştirilmiş olabilir" hatası

Bunu yaparsam sürücüm değişmez bir daha değil mi?

Ben her Windows kurulumunda interneti kapatıp bu işlemi yapıyorum. Sonrasında interneti açıp rahat rahat kuruyorum sürücüleri. Zira kurulum biter bitmez, siz bir şeylerle uğraşırken 2017 model sürücüyü indirip kuruyor. :)

Ben her Windows kurulumunda interneti kapatıp bu işlemi yapıyorum. Sonrasında interneti açıp rahat rahat kuruyorum sürücüleri. Zira kurulum biter bitmez, siz bir şeylerle uğraşırken 2017 model sürücüyü indirip kuruyor. :)
Bir sıkıntı olmuyor değil mi? Update Amd ekran kartı sürücüsünü kuruyor kendi kendine, normalde isteğe bağlıydı ama şimdi otomatik olmuş kendi kendine yüklüyor.

Ayarlardan yapılıyor hocam.
Ekran görüntüsü 2023-05-21 185628.png

Bir sıkıntı olmuyor değil mi?
Windows 11 ve AMD'nin son sürümü sıkıntısız çalışıyor.

Ayarlardan yapılıyor hocam.Eki Görüntüle 1787809

Windows 11 ve AMD'nin son sürümü sıkıntısız çalışıyor.
Attığınız videoyu kastediyorum hocam. Software sürümü ile sıkıntım yok, sadece Windows update kendi kendine farklı bir sürüm kuruyor. Windows 10 kullanıyorum bu arada.

Attığınız videoyu kastediyorum hocam. Software sürümü ile sıkıntım yok, sadece Windows update kendi kendine farklı bir sürüm kuruyor. Windows 10 kullanıyorum bu arada.
Hocam ben Windows'un sürücü kurmasını ilk kurulumda kapatıyorum. Zaten sistemim eski. AMD tarafında da sıkıntı olmuyor.

Windows ilk kurulum biter bitmez masaüstüne ulaştığınızda AMD sürücüsünü indirmeye başlıyor. İnternetiniz hızlı ise daha siz farklı ayarlar denerken bakıyorsunuz sürücü kurulmuş bile. Sonrasında DDU vs uğraş dur. :)

Hocam ben Windows'un sürücü kurmasını ilk kurulumda kapatıyorum. Zaten sistemim eski. AMD tarafında da sıkıntı olmuyor.

Windows ilk kurulum biter bitmez masaüstüne ulaştığınızda AMD sürücüsünü indirmeye başlıyor. İnternetiniz hızlı ise daha siz farklı ayarlar denerken bakıyorsunuz sürücü kurulmuş bile. Sonrasında DDU vs uğraş dur. :)
Anladım sağ olun. Yapayım o zaman, sürekli uğraşmak sıkıntı oluyor.

güncellemeyle alakası yokki
Update güncellemesini durdurduğum için kendi kendine farklı bir sürüm yüklemiyor şu an. Bundan dolayı da eski sürücüye geri dön yapmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı