AMD sürücüsü güncellerken "Windows Update tarafından otomatik olarak değiştirilmiş olabilir" hatası

Bu video rehberi uygularsanız sadece sürücü güncellemeleri kapanır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu yöntemi deniyorum. İnşallah sorunumu çözer.

Evet dün sorun yokken bugün yine aynı sorun. Üstelik her yöntemi dönedim. Harbi canımı sıkmaya başladı artık.

1688101857673.png

O videodaki yöntem Windows 11'de de çalışıyor. Regedit ayarını doğru yaptığınızdan emin olun.

Kendi kendine Regedit ayarlarım sıfırlanmış. Dün tekrar yaptım şu an sorun yok bakalım. Windows 11 Insider sürümü kullanıyorum Update sonrası o mu sıfırlıyor anlarım bir sonraki Update'de. Eğer öyle ise Windows 11 normal süreme geçerim.

Kendi kendine Regedit ayarlarım sıfırlanmış. Dün tekrar yaptım şu an sorun yok bakalım. Windows 11 Insider sürümü kullanıyorum Update sonrası o mu sıfırlıyor anlarım bir sonraki Update'de. Eğer öyle ise Windows 11 normal süreme geçerim.
DLL dosyasının ön tarafına - işaretini bir kere koyarsanız, güncelleme sonrası da öyle kalıyor. Fakat öncesinde bu ayarı yapmayı unutmayın. Her iki ayardan sonra mutlaka PC'yi yeniden başlatın.

Ekran görüntüsü 2023-07-01 144747.png

DLL dosyasının ön tarafına - işaretini bir kere koyarsanız, güncelleme sonrası da öyle kalıyor. Fakat öncesinde bu ayarı yapmayı unutmayın. Her iki ayardan sonra mutlaka PC'yi yeniden başlatın.

Eki Görüntüle 1843040

Bunları yapmıştım dün tekrar yaptım. Bakalım bu sefer olacak mı?

hala aynı hatayı alan varsa çok kolay bir yolu var.hata kodundaki linke gidip AMDSOFTWARECOMPATİBİLİTYTOOL.EXE uygulamasını indirip sorunu çok basit bir şekilde çözebilirsiniz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı