Çözüldü AMD Tabanlı Sistem macOS Kurulum Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Console.log

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
İyi akşamlar başlıktada belirttiğim gibi kuruluma bir türlü başlıyamıyorum.
Aldığım hata ise;
"<Notice>: Service only ran for 0 seconds. Pushing respawn out by 10 seconds''

İşlemci AMD olduğu için AMD OS X - Installers bu siteden dosyayı indirdim ve USB belleğe bootladım.
Nvidia GTX1060 Ekran kartı kullanıyorum. Bilgisayarımda takılı sadece ekran kartıda bu var.

"nv_disable=1 yapıyorum, Inject NV'yide tikliyorum" kurulum kısmında...

Hata nerde bilmiyorum ilk defa yapacağım yardımcı olursanız çok sevinirim

Harici bir ekran kartım yok bilgisayarıma bağlı sadece tek bir ekran kartı var. MSI GeForce GTX 1060 6G 192Bit OC.

@blackandyellow birşey daha soracağım size hocam. Benim bilgisayarın sisteminde MSI CLICK BIOS 5 var. Onun ayarlarını "
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
" bu videoda ki gibi yapsam uygun mudur?

Ve Mac'i en son kısımda ki HDD bölümüne kurmak istiyorum herhangi bir sıkıntı yaşatır mı kurabilir miyim? PC'DE tek HDD var 1TB bölümlere ayırdım. En son kısımda kide kurmak istediğim yer.

Ve kusruma bakmayın ilk defa kurulum yapacağım için bu konuda pek bir fikrim yok denemek istiyorum. Bana yardımcı olursanız, çok mutlu olurum. İmaj dosyasını şuanda indirmeye bıraktım. Sabah erken saatlerde kalkıp denemek istiyorum.

Rehberler bölümü kısmındaki konularımız size yardımcı olacaktır. Örneğin diskinizde bulunan son kısmı paragon partition manager 14 (free/ücretsiz sürüm) programı ile apple_hfs olarak biçimlemeniz yeterli. Sonrasında o diske direkt kurabilirsiniz. İmaj konumuzda bulunan kernel değişimi vs gibi kısımları dikkatli uygulayın bu kadar :).

Öyle yaptım yalnız kuramamıştım. Çünkü bir hata alıyordum sürekli. Ondan sonra Erase işlemi yaparak denemek istedim. Ondada hata aldım.
IMG_0686.JPG

Tamamdır çok sağolun deneyeceğim. [emoji120]

Mac kurulumunu yaptıktan sonra bu kısımda takılı kaldım.
375877

Bilgisayar kendini resetledi Boot kısmından USB seçtim ve bu sefer Mac’i kurduğum yeri seçtim.
Terminale nasıl kodları yazacağım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
USB içinde yok ki. Kurduğum bölümde var bunlar şuanda.

375913

Halen hata alıyorum.

375918

Diğer kodu denemek istedim ondada bunu verdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı