"Fakirsen AMD alırsın bu kadar basit. "Gece uyku sersemliğiyle yazılmış bir tabir ve cidden rahatsız edici. Fakir değil de maddi durumu yetersiz olanların diye düzeltebilirim sadece. "Fakat burada kalkıp "Intel ve NVIDIA bitti, artık devir AMD devri" diyen çocuklara gülmemek elde değil. "Burada genel olarak forumu kastediyorum. Niye diye soracak olursan şimdi bak güzel kardeşim şurada senin savunduğun adamların yarısı AMD harici hiçbir şey önermiyor insanlara. Oyun için işlemci istiyor AMD iş için istiyor (bunu anlarım) AMD, günlük kullanım için istiyor AMD,
dizüstü bilgisayar alıyor AMD tabanlı olsun mutlaka diyor dizüstü gibi kapalı bir kutuya bile AMD al diyor. Sen bu adamlara (muhtemelen çocuk) istersen burada atomu parçala gözleri önünde bu böyle devam edecek anladın mı? Ekran kartı alıyor millet, diyor ki adama "yazın çalıştım kenara attığım parayla sistem toplamak istiyorum ve senelerce kullanılacak bir sistem istiyorum. " Diyor. Bu aklı selimler çıkıyor RX570 gibi yarını olmayan, sakat, alırken daha kumar oynar gibi alınan kartı öneriyorlar. Ya bizzat bunu yaşayan bir çocuk "abi keşke GTX1050 Ti bile alsaydımda en azından oyun oynardım şimdi aylardır servisle uğraşıyorum. " Dedi. Anladın mı güzel kardeşim? Adam AMD tabanlı sistem topluyor oyun oynayacak AMD Ryzen 5 3600 alıyor, arkadaşı çok daha az para verip (anakartla birlikte neredeyse 800-900 lira daha az veriyor) i5 9400F alıyor. Gelmiş buraya diyor ki bana bu kart önerildi arkadaşım daha az para vermesine rağmen çoğu oyunda benimle aynı FPS'yi alıyor hatta bazı oyunlarda benden yüksek FPS alıyor sebebi ne diyor. Adam canlı örnek altta hala AMD daha iyi falan diyen tipler var anlatabiliyor muyum? Hele bir tanesi gidin render yapın o zaman anlarsınız hangisi daha iyi diyor.

Özetle evet orada üslup çok yanlış bazılarını incitebilecek bir üslup dediğim gibi uyku sersemi olarak yazmışım. Bunun dışında laflarımın arkasındayım. Bu marka seviciliği ile i
nsanları mağdur etmesinler diye uğraşıyoruz. @Moniqe Yukarıdaki sert üslubumdan dolayı
incinmiş veya kendini kötü hissetmiş arkadaşlar var ise özür dilerim. Dediğim gibi uyku sersemliğiyle yazdım. Herkesin aylık onbinlerce lira geliri yok, benimde yok zaten. Özellikle Türkiye gibi bir ülkede insanlar zar zor sistem topluyorlar bu kurla. Bunu da anlıyorum, zamanında bu durumların böyle olmaması için çok dil döktük. Fakat bir de teknolojik gerçeklikler var. Bugün i9 9900K veya RTX2080 Ti bende de yok. Ama alabilecek durumu olan insanlar var. Bu adamlar paralarını en doğru şekilde kullansın diye uğraşıyoruz. Olan bu incinen arkadaşlar kusura bakmasın.
@160634 sağ ol +2 like için yerim. ❤