AMD™ Adrenalin 2020 Boost Edition 19.12.2 Yayınlandı

amd-radeon-software-adrenalin-2020-edition-released-whats-new2-1576041302.jpg

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adrenalin 2020 Edition 19.12.2 Recommended (WHQL)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni sürücü aşırı sorunlu. Sorunsuz diyenler yanılıyor, Reddit ve AMD forumlarda okuyabilirsiniz. Tam oturmadı sürücü. Kendi karşılaştığım sorunlara gelirsek;
- RDR 2 açılmıyor ya da inanılmaz droplar oluyor.
-Netflix 4K desteği çalışmıyor.
-DOTA 2, BF V'de alt+tab yapınca mavi ekran veriyor.
Bu sorunlarla bizzat kendim karşılaştım ve bir önceki sürüme geçince düzeldi. Bu sorunlarla karşılaşıp düzeltebilen varsa beni de bilgilendirsin lütfen. Özellikle sorun yok diyen arkadaşlar.
100 FPS artmış ama hocam NVIDIA bitti artık sorunlu olmasının ne anlamı var 1300 TL'ye GTX 1660 Ti performansı işte (!)

Sürücüde sorun var. Kaldırıp eski sürücüye geri döndüm. Bundan sonraki sürücü gelince onu deneyeceğim. Bu arada birkaç kişi de değinmiş, yeni arayüz çok kötü olmuş be üstad. Oyuna girerken iğrenç bir bildirim sesi, kocaman ve içinde kaybolunan bir ayarlar menüsü. Hoş olmamış. Performans anlamında da artı değil eksi yönde olmuş.

@FurErg Dostum tamamen sorunsuz bir güncelleme olduğunu söylemiyoruz. Burada yazan sorunları ben yaşamadım mesela. Bir tek ilk kurduğumda menü geçişleri donuyordu. O da geçti zaten, bir kere olmuştu.
Her şeyi geçtim, Netflix 4K desteği olmayan bir sürücü mü olur?

Çok gariptir şans derle ya herkes hata v.b. şeyler derken ben 1 yıldır mining çıkması 480 kullanıyorum 1 kez wattman hatası aldım onuda işlemci ve RAM O.C. denerken aldım başkada sorun yaşamadım, gariptir.

O garip ses nedir ya?
%6 OC ile çalıştırdığım ekran kartım aşırı ısınma nedeni ile devamlı reset atmaya başladı. Eski driverda 75 dereceği geçmeyen kart şimdi 85 derecenin altına inmiyor. Ve tek değişen parametre; "Driver".

AMD driver konusunda daha çok çalışmalı. Hata bildirimimi yaptım, yeni driverı kaldırdım. Eski driver'a geçtim rahatladım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı