AMD™ Adrenalin 2020 Boost Edition 19.12.2 Yayınlandı

amd-radeon-software-adrenalin-2020-edition-released-whats-new2-1576041302.jpg

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adrenalin 2020 Edition 19.12.2 Recommended (WHQL)

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek karşılaştığım sorun sürücüyü ilk yayınlandığında gece yüklemiştim, ne olduysa bir kere mahsus yazılım menülerde takıldı geçmiyordu diğer menülere. Şuan kendi yaptığım genel ayarlar hariç oyunlarda problem yaşamadım. Hayret ettim ama hata olur dedim illa oyunda diye olmadı çok şükür.

Güncelleme yaptım. Witcher 3 de anlık takılma oluyor sanki. Başlarda çok takılıyordu profili gaming moda aldım.Sanki biraz düzelir gibi oldu içim rahat değil. Tavsiyelere açığım. Güncellemeden önce oyun yağ gibi akıyordu. A

Merhaba ben temiz kurulum için DDU ile güvenli modda eski yazılımı kaldırdım, bu yeni sürümü normal şekilde yüklerken %98'de pc dondu, güvenli moddan tekrar her şeyi kaldırdım, bu sefer fabrika ayarlarına sıfırla seçeneğini kullandım ve başarıyla yüklendi fakat pc yine dondu yine açılırken siyah ekran hatası alıyorum çıldıracam
Merhaba ben temiz kurulum için DDU ile güvenli modda eski yazılımı kaldırdım, bu yeni sürümü normal şekilde yüklerken %98'de pc dondu, güvenli moddan tekrar her şeyi kaldırdım, bu sefer fabrika ayarlarına sıfırla seçeneğini kullandım ve başarıyla yüklendi fakat pc yine dondu yine açılırken siyah ekran hatası alıyorum çıldıracam
JetBoost adlı programla sistemi rahatlatınca yükleme sorunsuz tamamlandı ve sorun çözüldü

Son düzenleme:
Oyunda alt-tab yapinca 4-5 sn sonra oyun donuyor. Ekran kartım rx590 nitro+ special edition.
Sanırım viral bir sorun. Ama hiç alt -tab yapmadan oynanınca sanırım sıkıntı yok.

Oyunda alt-tab yapinca 4-5 sn sonra oyun donuyor. Ekran kartım rx590 nitro+ special edition.
Sanırım viral bir sorun. Ama hiç alt -tab yapmadan oynanınca sanırım sıkıntı yok.
Ben de aynı sorunu yaşıyordum Anti-Lag ve Enhanced Sync özelliklerini kapatınca düzeldi, dene istersen.

Yeni sürücü aşırı sorunlu. Sorunsuz diyenler yanılıyor, Reddit ve AMD forumlarda okuyabilirsiniz. Tam oturmadı sürücü. Kendi karşılaştığım sorunlara gelirsek;
- RDR 2 açılmıyor ya da inanılmaz droplar oluyor.
-Netflix 4K desteği çalışmıyor.
-DOTA 2, BF V'de alt+tab yapınca mavi ekran veriyor.
Bu sorunlarla bizzat kendim karşılaştım ve bir önceki sürüme geçince düzeldi. Bu sorunlarla karşılaşıp düzeltebilen varsa beni de bilgilendirsin lütfen. Özellikle sorun yok diyen arkadaşlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı