AMD™ Adrenalin 2020 Boost Edition 19.12.2 Yayınlandı

100 FPS artmış ama hocam NVIDIA bitti artık sorunlu olmasının ne anlamı var 1300 TL'ye GTX 1660 Ti performansı işte (!)

Sürücüde sorun var. Kaldırıp eski sürücüye geri döndüm. Bundan sonraki sürücü gelince onu deneyeceğim. Bu arada birkaç kişi de değinmiş, yeni arayüz çok kötü olmuş be üstad. Oyuna girerken iğrenç bir bildirim sesi, kocaman ve içinde kaybolunan bir ayarlar menüsü. Hoş olmamış. Performans anlamında da artı değil eksi yönde olmuş.

Çok gariptir şans derle ya herkes hata v.b. şeyler derken ben 1 yıldır mining çıkması 480 kullanıyorum 1 kez wattman hatası aldım onuda işlemci ve RAM O.C. denerken aldım başkada sorun yaşamadım, gariptir.

O garip ses nedir ya?
%6 OC ile çalıştırdığım ekran kartım aşırı ısınma nedeni ile devamlı reset atmaya başladı. Eski driverda 75 dereceği geçmeyen kart şimdi 85 derecenin altına inmiyor. Ve tek değişen parametre; "Driver".

AMD driver konusunda daha çok çalışmalı. Hata bildirimimi yaptım, yeni driverı kaldırdım. Eski driver'a geçtim rahatladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…