AMD Vega beklenmeli mi ?

Aynen Free SYNC önemli bir husus, Vega 1080 Ti gücünde kart çıkacağı söyleniyor, bu kart büyük ihtimal 1080 Ti modeline göre daha ucuz olur kesinlikle. GTX 1080 ve GTX 1070 fiyat olarak aşırı pahalı değiller, Vega rakipleri devasa şekilde ucuz olmayacaktır bu iki modelden.

Arkadaş 1 ay beklemiş daha 2 ay var çıkmasına. Bu arada ben de RX580 alacaktım hatta sipariş geçtim ama iptal etme şansım var bende mi beklesem Vega'yı? :) Sistem hazır sadece kart kaldı arkadaş 1 ay bekledi 2 ayı daha var. Ben de beklemeye başlarsam benim de 2 ayım var. RX580,2e 300 EU vereceğim 450 EU bütçem var. RX580'i alsam mı? Temmuz sonu Vega mı beklesem? Kafam 1 milyon. Önce GTX1070 alacaktım sonra Vega bekleyeyim dedim haziranda çıkar diye temmuz sonuna sarktı. RX580 siparişi verdim stokta yok diye bekliyorum yollanmasını sipariş iptal şansım var. Bu sefer de Vega'yı mı beklesem acaba bilemedim. :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Vega, RX 580'i ilgilendirmez, Vega bunun üzerine çıkacak, yani en düşük Vega kart RX 580'in bir üst modeli olacak, tıpkı 1070'in bir üst model olması gibi. Gerçi 1070 planındaymış, bütçen var bekleyebilirsin bir bakıma. RX 580 bana tam olarak yeter diyen birisi Vega beklemesin. Sadece en az GTX 1070 almayı planlayanlar Vega beklemeli.

RX 580 bana tam olarak yetecekti fakat stok sıkıntısı sebebiyle fiyatı GTX 1070'e yaklaşmaya başlayınca, GTX 1070'e, bir üst sınıf karta yönelmeye başlamış durumdayım.
Diğer yandan monitörde FreeSync olduğundan Vega'yı bekleme ihtiyacı doğuyor.:kararsız:

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı