Mesela 1070 2000 TL VEGA 1800 - 1900 TL felan olabilir mi ?Beklemek istiyorsan Vega alabilirsin. Nvidia modellerine göre devasa performans farkı olmayacak. Benzer ya da biraz daha iyi rakiplerine göre performans verir Vega modelleri. GTX 1070 fiyat olarak fazla pahalı bir kart değil, AMD Vega karşılığının ne kadar daha ucuz olacağını bilemiyorum açıkçası. Vega kartlardan bana göre rakibine göre fiyat farkı diğer modellere göre daha ucuz olacak kart 1080 Ti ayarında olan modelin fiyatı Nvidia rakibine göre ciddi şekilde daha ucuz olabilir.
1070'e rakip çıkacak mı ? Bir de tahminen 1080'e rakiplerin fiyatı ne olur ?Beklerseniz zaman dışında bir şey kaybetmezsiniz ayrıca 1080'e, 1080 TI'ye rakip de çıkacaktır.
Muhtemelen çıkacaktır. 1080'in Vega rakibinin fiyatı hakkında net bir şey söyleyemem ama GTX 1060 ve RX 580 baz alınırsa Vega biraz daha fazla performansa, daha ucuz olarak çıkacaktır. Ama kesin bir şey söylenemez.Mesela 1070 2000 TL VEGA 1800 - 1900 TL felan olabilir mi ?
1070'e rakip çıkacak mı ? Bir de tahminen 1080'e rakiplerin fiyatı ne olur ?
Bende öyle düşünmüştüm.Nvidia'dan daha fiyat/performans ürünü olması gerekir. Yoksa satamaz. Bence beklenmeli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.