AMD veya INTEL (İşlemci ve Anakart) Önerileriniz Nelerdir ?

AMD mi Intel mi ?

• Oy verenlerin toplamı
    11

byrupi

Kilopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Soğutma ve İklimlendirme
Herkese Selamlar. Son açtığım konudan sonra iyice kafam karıştı. AMD toplayacaktım. Intel övüldü. İster istemez bir kararsızlık içine düştüm.

Toplam 500 USD veya 1000 TL ile alınabilinecek En iyi

İntel ; İşlemci ve Anakart (Overclock ile stabil olarak max alabileceğim Ghz hızı ? )

veya

AMD ; İşlemci ve Anakart (Overclock ile stabil olarak max alabileceğim Ghz hızı ? )

( Fiyat ve önerilerinizi Vatan ve EXA Bilgisayardan yapacak olursanız benim içinde çok iyi olur. Kullanım amacım Öncelik Sırasına göre 1. Render, 2. Oyun.)

Öneride bulunan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Komple bilgisayar olarak bir şey belirtmedim. 1000 TL bütçe ile ... İşlemci ve Anakart almak istiyorum. Toplam 1000 TL.

Şu an vereceğim linklerdeki fiyatlar %30 indirime ulaşmamış fiyatlar. Haftasonu %30'a kadar düşme olasılığı yüksek.

VATAN COMPUTER - ASUS - M5A99FX PRO R2.0 AMD 990FX/SB950 DDR3 2133MHz(O.C.) Sata 3.0 USB 3.0 Anakart - Anakart

VATAN COMPUTER - AMD - FX X8 8320 Soket AM3+ 3.5GHz 16MB Cache 32nm

VATAN COMPUTER - COOLER MASTER - HYPER 212 EVO LGA775/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM2+AM3/AM3+/FM1

Bu şekilde %30 indirimi yakalayarak alırsan 970 liraya denk geliyor ve gayet güzel bir sisteme sahip oluyorsun Intel'e bu bütçe ile girilmez, alacağın işlemci de anakartta düşük kalır AMD'e göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…