AMD VMware macOS kuramama

fotifoti

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarım 2700X, ASUS 470X TUF, 16 RAM. Herhalde bütün rehberleri denedim. Bilgisayarımda kealoscatalına10151KEMALalkınv2.RAW, bir Catalina, bir Mojave sanırım, 2 mk-unlocker, VMware 15.5 ve 15.1 sürümü denedim. Darvin. ISO'da var. Bunların tüm kombinasyonlarını denedim. USB'ye imaj attım yine Boot etmedi.
RAW uzantılı dosyayı anlamadım nasıl kullanacağız?
Plist dosyası nereden nasıl değişiyor onu da bulamadım.
Sürekli VMware BIOS'unda kalıyorum. Asla Boot edemedim.
Hangi versiyon olduğu çok önemli değil, 2700x'de çalışacak tek bir rehber varsa o da işimi görür :)Sırf meraktan kurmaya çalışıyorum zaten.
hata.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Dualboot yaparsanız daha düzgün bir performans alırsınız ve gerçek anlamda merak gidermek için %100 canlı deneyimlemiş olursunuz.
Tek sistem altında farklı sistemleri kullanmayı seviyorum.makine kaldırıyor
Yanlış sürümleri indirmişsiniz. VMware için ayrı iso dosyaları var. Sizin indirdiğiniz VMware için değil.

Catalina VMware iso linki;
Kod:
https://drive.google.com/file/d/14Q3L9RFEbEYhIXuiTciQFisVCTHDLl16/view
Deneyeyim, teşekkürler.
Peki bu RAW uzantılı olan nedir?
Bir de plisti nereden ayarlıyoruz? İndirdiğim ISO'yu mu açıp yapacağım? Kurulumdan sonra mı?

Tam olarak neyi indirmek için? VMware Catalina, AMD ile uyumsuz. Vermiş olduğum linki indirmeniz için değil konunun en başında AMD ile uyumsuz yazdığını göstermek için atmıştım.

Başka bir dosya ile kota doldu hatası alıyorsanız;

Tam olarak neyi indirmek için? VMware Catalina, AMD ile uyumsuz. Vermiş olduğum linki indirmeniz için değil konunun en başında AMD ile uyumsuz yazdığını göstermek için atmıştım.

Başka bir dosya ile kota doldu hatası alıyorsanız;
Evet tıkladıktan sonra anladım. Catalina olması şart değil, Mojeve de olur, High Sierra'da.
Link varsa paylaşırsan sevinirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı