AMD vs Intel

Yani 2080 ekran kartı ile Zula oynamam komik bir şey mi, ve moderatör ün onaylamasıyla ilgili bir sorun yok, burada millete hakaret etmiyorum. Konu sizi sıkmış olabilir, ancak bu terslemeniz için bir sebep değil, burada amacım bilgi öğrenmek, eğer biliyor iseniz yazın, bilmiyor isenizde boşuna mesaj kalabalığı yapmanızın bir alemi yok.

Zula genelde GT210 kadar düşük sistemliler oynuyor şaşırdım sadece😁ve şu ana kadar belki de Intel vs AMD hakkında 10.000.000 mesaj vardır bu konuyla ilgili bilmiyorsan illaki o kadar mesajdan biriyle öğrenirsin senin konu kalabalığı yapman ayrı bir ALEM

Zula genelde GT210 kadar düşük sistemliler oynuyor şaşırdım sadece😁ve şu ana kadar belki de Intel vs AMD hakkında 10.000.000 mesaj vardır bu konuyla ilgili bilmiyorsan illaki o kadar mesajdan biriyle öğrenirsin senin konu kalabalığı yapman ayrı bir alem.

Hocam bu konudan bıkmış iseniz boşuna mesaj atmanızın bir alemi yok, evet daha önce çok fazla konu açılmış, aynı bu başlık ile ama, çoğunda asıl soru farklı, model vererek sorulan sorular vardı genelde ve Intel vs AMD hakkında yakın zamanda açılan pek de konu göremedim, çoğu eski olduğu için bilgilerinde pek yeni olmadığı için, konuyu tekrar açmak istedim, lütfen daha fazla uzatmanın alemi yok, yardımcı olan arkadaşlar oldu zaten, eğer yaptığım bir suç olsa zaten şu an bu konun altında mesajlaşamaz olurduk, amacım hem bilgi almak, hem de kullanıcıların hangisini tercih ettiğini öğrenmekti. Zaten bir konuyu açarken size de sormam.

Şahsi düşüncem bütçe imkan dahilinde değerlendirmek lazım. Zaten teknoloji siteleri de bu temelde ele alıyorlar. Bütçeniz limitsiz ya da yüksek ise amd şuanda en performanslı işlemcileri sunuyor. Yüksek sınıftaki işlemcileri 5800, 5600x gibi daha performanslı ancak alt sınıfta intel işlemciler daha mantıklı oluyor. Hoş anakart olayında biraz işler karışık ancak intel daha mantıklı gözüküyor. Technopat ta bu konu hakkında video mevcut. ayrıca ingilizce kaynaklar mevcut. İntel düşük bütçeler de daha mantıklı gibi gözüküyor. Tabi bir de ülke şartları var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı