AMD vs Intel

Yıllardır tartışılıp sonucuna varılamayan konu... Her bir şirketin her bir modelinin kendine has artıları var. Render için ayrı, oyun için ayrı bir işlemci önerilir hocam. Genelleme yapılmamalı bana göre.

Yıllardır tartışılıp sonucuna varılamayan konu... Her bir şirketin her bir modelinin kendine has artıları var. Render için ayrı, oyun için ayrı bir işlemci önerilir hocam. Genelleme yapılmamalı bana göre.
Sonucuna hala varılamadı çünkü bir sonucu yok.
Nesilden nesile, işlemciden işlemciye değişiyor bu olay. Örnek vermek gerekirse 10100F hem uygun fiyatlı hem de ucuz bir işlemciyken, 11900K gibi ark reaktörleri var.
AMD tarafında ise her ne kadar şu an acayip pahalı olsa da 5600 gibi nimetler varken, Ryzen 3 4100 gibi çok sönük ve saçma işlemciler de var.

Dümdüz bir marka kapıştırması yapmak imkansız. Modele göre değişiyor bazen Intel'in ki daha iyi oluyor bazen AMD'nin ki ama bana göre Intel'in yeni modelleri AMD'nin yeni modellerine kıyasla daha iyi.

Dümdüz bir marka kapıştırması yapmak imkansız. Modele göre değişiyor bazen Intel'in ki daha iyi oluyor bazen AMD'nin ki ama bana göre Intel'in yeni modelleri AMD'nin yeni modellerine kıyasla daha iyi.
AMD'nin yeni modelleri yok ki :D. Intel'in yepyeni 12. nesil işlemcileri AMD'nin eski nesil işlemcileriyle yarışta şu an. Tabii Ryzen 7000 serisi yolda geliyor, muhtemelen 12. nesil işlemcilerden daha önde olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı