AMD Vs Intel

AMD vs INTEL

• AMD

Oy: 17 68,0%
  • INTEL

Oy: 8 32,0%

• Oy verenlerin toplamı
    25
Intel özellikle 12, 13. nesilden sonra batırmış gidiyor. Berbat ısı değerleri ve düşük performans maalesef yeni nesil intel işlemcilerin laneti gibi bir şey olmuş durumda

Her türlü AMD. İntel işlemcilerin tek vasfı tekli çekirdek performansıydı. Artık o da kalmadı. İntel ekran kartı olarak hala kumar bence.

İşlemci konusunda AMD tercih edilebilir ancak ekran kartı konusunda malum sorunlardan dolayı bir tık geri adım atıyor insan. Sorunların düzeltildiği söylenilse de yine de yaşayan insanlarda var.

Yeni gördüğüm bir Intel ekran kartı var piyasada, Intel Arc B580. Fiyat/performans açısından sanırsam şu an en iyilerden, ama kartın bir problemi var mıdır bilemiyorum, sonuçta Intel ve ekran kartından bahsediyoruz. İşlemci konusunda kaybettiği kesin ama.

Eskiden İntel baya ezerdi, 20 yıl falan hükmetmiştir. Ama son 5 yıldır özellikle AMD daha üstün konumda.

Eskiden Intel bayağı ezerdi, 20 yıl falan hükmetmiştir. Ama son 5 yıldır özellikle AMD daha üstün konumda.

AMD çıktığı anda, henüz 3. nesil işlemcilerini çıkartmasıyla bile Intel'i geçerek olacakların spoiler'ını vermişti zaten önceden

AMD candır. Ama korktuğum şey Intel'i işlemci konusunda tamamen devirdikten sonra fiyatlarının artması.

AMD son yıllarda çok iyi işler başardı. Yine de ben Intel'in piyasadan silinmesini asla istemem. Umarım yakın gelecekte Intel de atak yapar da AMD tekelleşmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…