O zaman bana alternatif olsun diye 3060'lı bir sistemde önerir misiniz? Kenarda dursun kafam halen çok karışık çünkü. Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor maalesef.
O zaman bana alternatif olsun diye 3060'lı bir sistemde önerir misiniz? Kenarda dursun kafam halen çok karışık çünkü. Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor maalesef.
Gece gece moralim bozuldu 1000 TL daha zarara girdim 6700 10 GB alacakken şimdi RTX 3060 12 GB'a fazladan 1000 TL vereceğim WattMan'le uğraşamam sadece BIOS değil RAM bile etkiliyormuş ne garip bir sistem.
Hocam saçmalamayın lütfen. 6700 ve 3060 arasında dağlar kadar fark var. Nvidia böyle sorunlar yok sanmayın rtxlerde bile sorun yaşayıp konu açanlar var. Öcü muamelesi yapmayın lütfen 1k fazla verip daha kötü kart almak akıl karı değil.
Hocam saçmalamayın lütfen. 6700 ve 3060 arasında dağlar kadar fark var. NVIDIA böyle sorunlar yok sanmayın RTX'lerde bile sorun yaşayıp konu açanlar var. Öcü muamelesi yapmayın lütfen 1K fazla verip daha kötü kart almak akıl karı değil.
WattMan yemektense sürekli siyah ekran kalmaktansa hatasız kart kullanmak tercihim olur bu dakikadan sonra AMD'ye isinmistim 1 2 hafta oncesine kadar şimdi tekrar soğudum bir kart bu kadar hatalı üretilmez en azindan hata çözümü sunar ama ilgilenilmemis YouTube'da aratsam milyonlarca sorun oldugu gozlenio forumlar ayni sekilde ateş kusuyor karta 20 FPS az aliyimda hata almayim ben ağlaya ağlaya onca para saydiğim sistemin hatasini cozmekle ugrasmak istemiyorum çok zengin olsam veya şartlar iyi olsa denenir de risk alamayacağım cidden.
WattMan yemektense sürekli siyah ekran kalmaktansa hatasız kart kullanmak tercihim olur bu dakikadan sonra AMD'ye isinmistim 1 2 hafta oncesine kadar şimdi tekrar soğudum bir kart bu kadar hatalı üretilmez en azindan hata çözümü sunar ama ilgilenilmemis YouTube'da aratsam milyonlarca sorun oldugu gozlenio forumlar ayni sekilde ateş kusuyor karta 20 FPS az aliyimda hata almayim ben ağlaya ağlaya onca para saydiğim sistemin hatasini cozmekle ugrasmak istemiyorum çok zengin olsam veya şartlar iyi olsa denenir de risk alamayacağım cidden.
İntel Arc falan olsa bu endişeyi anlarım. Ama 6000 serisindeki kartların sorunları çok az durumda şuan. Wattman denilen şey de öyle ağır bir hata değil. Basit bir problem ki başınıza gelmez bile muhtemelen. Genellikle diğer bileşenlerden kaynaklanan bir hata çoğu zaman psu kaynaklı. Yine de kendiniz bilirsiniz ama bu resmen kazık yemek olur.
Intel arc falan olsa bu endişeyi anlarım. Ama 6000 serisindeki kartların sorunları çok az durumda şu an. WattMan denilen şey de öyle ağır bir hata değil. Basit bir problem ki başınıza gelmez bile muhtemelen. Genellikle diğer bileşenlerden kaynaklanan bir hata çoğu zaman PSU kaynaklı. Yine de kendiniz bilirsiniz ama bu resmen kazık yemek olur.
Bir arkadasim RX6700 sistem aldi hata yedimi bilmiyorum sordum ben sistemi alana kadar hata yemezse dusunurum tekrar ama cidden soğudum işlemciden başka yetenekleri yok Boost konusunda iyiler.
Bir arkadasim RX6700 sistem aldi hata yedimi bilmiyorum sordum ben sistemi alana kadar hata yemezse dusunurum tekrar ama cidden soğudum işlemciden başka yetenekleri yok Boost konusunda iyiler.