AMD vs NVIDIA Ekran kartı

WattMan yemektense sürekli siyah ekran kalmaktansa hatasız kart kullanmak tercihim olur bu dakikadan sonra AMD'ye isinmistim 1 2 hafta oncesine kadar şimdi tekrar soğudum bir kart bu kadar hatalı üretilmez en azindan hata çözümü sunar ama ilgilenilmemis YouTube'da aratsam milyonlarca sorun oldugu gozlenio forumlar ayni sekilde ateş kusuyor karta 20 FPS az aliyimda hata almayim ben ağlaya ağlaya onca para saydiğim sistemin hatasini cozmekle ugrasmak istemiyorum çok zengin olsam veya şartlar iyi olsa denenir de risk alamayacağım cidden.
Bu bahsettiğin sorunların çözümü yok değil. Uğraşırım dersen Uygun sürücü bularak ve undervolt ile kartın bütün sıkıntıları gidiyor(muş). Bu arada %100 sorun yaşayacaksın diye bir şey de denemez. En kötü senaryolardan bahsediyoruz.

Bu bahsettiğin sorunların çözümü yok değil. Uğraşırım dersen uygun sürücü bularak ve undervolt ile kartın bütün sıkıntıları gidiyor(muş). Bu arada %100 sorun yaşayacaksın diye bir şey de denemez. En kötü senaryolardan bahsediyoruz.

İnternetten alacağım için iade kabul etmicekler kotu bir durumda.

Hocam bir kere 6700XT 2K kartı 3060 ise 1080p kartı. Bu ikisini karsilastiramayız. Sadece oyun oynayacaksanız içerik üretme derdiniz yoksa 6700XT alın. Bu kart ile de 1080p oynarsınız ve 3060tan daha fazla fps alırsınız

3080 almıyorsan her şekilde AMD F/P olarak daha iyi 3070-3060 Ti fiyatına RX 6800 alabiliyorsun, AMD'nin sürücü sorunları da en son AMD sürücüleri baştan yaptıktan sonra büyük oranda azaldı ve FSR 3.0 da bu sene içinde çıkacak. Zamanında RX 6800 kullanmış birisi olarak soyleyebilirim kullandığım 5 ay boyunca hiçbir sorun yaşamadım NVIDIA tak kullan kartıdır PC'den anlıyorsan AMD alırsın.

Yanlış driver yüklerse problem var yüklemezse bir şey olmaz.
Peki be rx 6600 aldım yarın kurucam yeni sistem hangi driverı yüklemelyim

WattMan yemektense sürekli siyah ekran kalmaktansa hatasız kart kullanmak tercihim olur bu dakikadan sonra AMD'ye isinmistim 1 2 hafta oncesine kadar şimdi tekrar soğudum bir kart bu kadar hatalı üretilmez en azindan hata çözümü sunar ama ilgilenilmemis YouTube'da aratsam milyonlarca sorun oldugu gozlenio forumlar ayni sekilde ateş kusuyor karta 20 FPS az aliyimda hata almayim ben ağlaya ağlaya onca para saydiğim sistemin hatasini cozmekle ugrasmak istemiyorum çok zengin olsam veya şartlar iyi olsa denenir de risk alamayacağım cidden.
Sizde varmı amd ekran kartı ne yaptınızda wattman yediniz

Peki be RX 6600 aldım yarın kuracağım yeni sistem hangi driverı yüklemelyim.

Sizde var mı AMD ekran kartı ne yaptınızda WattMan yediniz.

Bende yok başkaları sürekli olarak yazılımsal diyor YouTube'da baktığımda onlarda aynı AMD tarafında yazılım sorunları oluyor hep bende RX 6700 alacağım PSU ve RAM frekanslarından kaynaklı oluyormuş çoğu zaman.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı