AMD vs NVIDIA

Şimdiden hayırlı olsun.

AMD RX 5000 serilerinde çok sorun yaratıyordu ve forum sürekli WattMan veya siyah ekran konularıyla doluydu ama RX 6000 serilerinde çok nadir gördüm bu konuları açan.

Yıl olmuş 2023 hala nette araştırma yapıp wattman arızasına takılanlar var Yeni nesil Amd kartlarda o arıza ya yok ya da nadiren oluyor.

3060,6600 rakibi;6700XT,3070Tİ rakibi arada devasa fark var, ayrıca DLSS ile o ara kapanmaz ve RTX FPS yükseltmez, azaltır.

Fanboyluk yapıp durmayın arkadaşlar son çıkan GTX sürücüleri gördük Windows 11 de oyunlarda nasıl takılmalar nasıl kapanmalar oluyor 1660 Ti sahibiyim Windows 11'e geçtiğimden beri çekmediğim sürücü sıkıntısı kalmadı.

3060,6600 rakibi;6700XT,3070Tİ rakibi arada devasa fark var, ayrıca DLSS ile o ara kapanmaz ve RTX FPS yükseltmez, azaltır.
6700xt ile 3060 rakip bile degil diyorsunuz fakat fiyat olarak bile 3060 daha pahalı

2 adet sistem buldum aynı fiyatta acaba hangisini onerirsiniz

Nvidia

Amd

6700xt ile 3060 rakip bile degil diyorsunuz fakat fiyat olarak bile 3060 daha pahalı

2 adet sistem buldum aynı fiyatta acaba hangisini onerirsiniz

Nvidia

Amd
Hocam NVIDIA kartlar zaten rakibi olduğu AMD kartlardan daha pahalılar. Bu da eşit fiyatta gördüğünüz ürünlerden AMD olanın daha performanslı olmasına tekabül eder.

WattMan diye öten NVIDIA fanboylar gelecek şimdi 4070 Ti gibi sistemler yani yuksek bütçede NVIDIA daha iyidir ama 25 k ya kadar RX sistemler fiyat performansdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…