AMD vs NVIDIA

Baktığım incelemelerde dlss ve fsr kapalı bir şekilde RX6700 xt modeli 20 fps ortalama olarak daha yüksek

Ya cidden ilk defa bilgisayar sahibi oluyorum ve malum bu ekonomide amd aldigima pisman olursam satip tekrardan nvidia alamam hani sürekli wattman hatasıylada karsilasmak istemiyorum bu yüzden kararsız kaldim

Nvidia'ya yöneleyim ozaman ben çünkü RX6700xt ile rtx 3060 ayni fiyat bandinda aralarinda 20 30 fps var galiba ve dlss ve rtx ile bu farkın kapanacağını düşünüyorum deneyimin içn teşekkürler:)
Şimdiden hayırlı olsun.

Merhaba bilgisayar almayı düşünüyorum.

AMD NVIDIA'ya gore düşük fiyata daha performanslı bir şekilde çalışıyor nedenini araştırdım ve AMD'nin sürekli WattMan hatası verdiğini siyah ekran vs verdiğini öğrendim. Daha öncesinde bilgisayar kullanmadım ve alacağım model RX6650 XT veya RX 6700XT modelini almayı düşünüyorum daha sonrasında hata alma ihtimalim vs var mıdır? Veya ayni fiyatta NVIDIA'daki bir urunle karsilastirinca hangisi daha iyi olur?

AMD RX 5000 serilerinde çok sorun yaratıyordu ve forum sürekli WattMan veya siyah ekran konularıyla doluydu ama RX 6000 serilerinde çok nadir gördüm bu konuları açan.

Yıl olmuş 2023 hala nette araştırma yapıp wattman arızasına takılanlar var 🙂 Yeni nesil Amd kartlarda o arıza ya yok ya da nadiren oluyor.

Baktığım incelemelerde dlss ve fsr kapalı bir şekilde RX6700 xt modeli 20 fps ortalama olarak daha yüksek

Ya cidden ilk defa bilgisayar sahibi oluyorum ve malum bu ekonomide amd aldigima pisman olursam satip tekrardan nvidia alamam hani sürekli wattman hatasıylada karsilasmak istemiyorum bu yüzden kararsız kaldim

Nvidia'ya yöneleyim ozaman ben çünkü RX6700xt ile rtx 3060 ayni fiyat bandinda aralarinda 20 30 fps var galiba ve dlss ve rtx ile bu farkın kapanacağını düşünüyorum deneyimin içn teşekkürler:)
3060,6600 rakibi;6700XT,3070Tİ rakibi arada devasa fark var, ayrıca DLSS ile o ara kapanmaz ve RTX FPS yükseltmez, azaltır.

Fanboyluk yapıp durmayın arkadaşlar son çıkan GTX sürücüleri gördük Windows 11 de oyunlarda nasıl takılmalar nasıl kapanmalar oluyor 1660 Ti sahibiyim Windows 11'e geçtiğimden beri çekmediğim sürücü sıkıntısı kalmadı.

6700xt ile 3060 rakip bile degil diyorsunuz fakat fiyat olarak bile 3060 daha pahalı

2 adet sistem buldum aynı fiyatta acaba hangisini onerirsiniz

Nvidia

Amd
Hocam NVIDIA kartlar zaten rakibi olduğu AMD kartlardan daha pahalılar. Bu da eşit fiyatta gördüğünüz ürünlerden AMD olanın daha performanslı olmasına tekabül eder.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı