Bütçenize bağlı. Bütçeniz genişse NVIDIA.
2022 yılından sonra geri döndü AMD sürücüleri sıkıntısı. Bundan önce mobil ve masaüstü de eskisi gibi yoktu sürücü problemleri. Genelde eski RX 500 serisi kartlarda oluyordu sıklık sürücü problemi.Bende 6700XT var alalı 1 hafta oldu sürücü hataları var mesela FPS düşmesi giriyor.
2022 yılından sonra geri döndü AMD sürücüleri sıkıntısı. Bundan önce mobil ve masaüstü de eskisi gibi yoktu sürücü problemleri. Genelde eski RX 500 serisi kartlarda oluyordu sıklık sürücü problemi.
Açılışta nasıl alıyorsunuz mesela hani siyah ekranmı oluşuyorBen 1 aydır 6700XT ekran kartı kullanıyorum. Şuana kadar sadece açılışta WattMan hatası yazısı aldım. O da zarar vermiyor zaten açılış esnasında.
Bende ilk defa bilgisayar sahibi olacağım bu yüzden cahil kalıp bilgisayarı kullanamayacak duruma gelmek istemiyorumHocam bir de ilk defa AMD kullanıyorum, tam bir noob gibiyim. Yabancı, yerli forum kalmadı gezmediğim. Hele Reddit'te çok şikayet var sürücülerle ilgili. Umarım benim sisteme uygun bir tane bulacağım.
Yazılımsalı biraz daha açabilirmisiniz örneğin hata vermiyormu mesela diğer arkadasa surekli wattman hatası veriyormuşNVIDIA yazılımsal olarak daha stabil.
Açılışta nasıl alıyorsunuz mesela hani siyah ekranmı oluşuyor.
Şahsen ekran karti suruculeriyle pek içli dışlı değilim hani pek uğraşamayabilirim ondan dolayi kafamin rahat olmasini isterim.
Ayni fiyatta NVIDIA bolumunde 3060 8 GB alabiliyorken neredeyse AMD ile bunun çok daha yüksek bir performans alabilirim.
Açılışta nasıl alıyorsunuz mesela hani siyah ekranmı oluşuyor.
Şahsen ekran karti suruculeriyle pek içli dışlı değilim hani pek uğraşamayabilirim ondan dolayi kafamin rahat olmasini isterim.
Ayni fiyatta NVIDIA bolumunde 3060 8 GB alabiliyorken neredeyse AMD ile bunun çok daha yüksek bir performans alabilirim.
Bende ilk defa bilgisayar sahibi olacağım bu yüzden cahil kalıp bilgisayarı kullanamayacak duruma gelmek istemiyorum.
Yazılımsalı biraz daha açabilir misiniz örneğin hata vermiyor mu mesela diğer arkadasa surekli WattMan hatası veriyormuş.
Bütçem pek geniş değil 14k civarında oyüzden amd almak istiyorum fakat çok fazla yazılımsal sorun çıkıyormuş iste wattman vs. Ve surekli suruculerde sorun cikiyormus. Ve surucu guncellemeyi vs pek bilmiyorum ondan dolayi düşük performansa mecbur kalacam gibi (nvidia)Bütçenize bağlı. Bütçeniz genişse NVIDIA.
Arayüz olarak güncellemek kolaysa sorun yok ozamanBilgisayar normal bir şekilde açılıyor ve sadece sağ alta WattMan ayarları geri yüklendi yazısı geliyor ve gidiyor. Yani bende herhangi bir sorun yok. Sürücüleri de AMD ekran kartının uygulamasını kurunca tek tuşla güncelleyebiliyorsunuz.
Daha ragat ederim fakat fps ten feragat edicem hani bi yanda RX6700 xt nodeli varken rtx3060 8gb modelini apicam performans olarak pek rakip bile değil gibilerAçılıştaki WattMan hatası sadece bildirim olarak geliyor(ayarlarınız defaulta geri dönmüştür diye)normalde WattMan oyundayken siyah ekran olması. NVIDIA ile daha çok rahat edersin daha stabil. NVIDIA'da olmuyor değil hata ama daha az kesinlikle.
Bütçem pek geniş değil 14k civarında oyüzden amd almak istiyorum fakat çok fazla yazılımsal sorun çıkıyormuş iste wattman vs. Ve surekli suruculerde sorun cikiyormus. Ve surucu guncellemeyi vs pek bilmiyorum ondan dolayi düşük performansa mecbur kalacam gibi (nvidia)
Ya cidden ilk defa bilgisayar sahibi oluyorum ve malum bu ekonomide amd aldigima pisman olursam satip tekrardan nvidia alamam hani sürekli wattman hatasıylada karsilasmak istemiyorum bu yüzden kararsız kaldimİnternetten izleyeceğiniz 2-3 dakikalık bir video ile (veya forumda biz de size sürücü güncellemeyi tarif edebiliriz) öğrenebilirsiniz güncelleme yapmayı. Ben AMD kullanmaktayım ve memnunum. Yazılımda da donanımların kendisinde de sorun yaşamamaktayım. Alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.