AMD vs NVIDIA

Evet çünkü NVIDIA yazılım daha yüksek tutup gücü kısıyor GTX serisine baktığımızda ise tam tersi

Bende kullanıyorum NVIDIA ama bir kart daha alırsam AMD olacak millet acayip on yargılı AMD'ye.

Hocam azıcık bilgili olan veya aktif olarak forumu kullanan insanlarda böyle bir ön yargı yok. Anlamıyorum insanlar bilgisi olmadığı konular hakkında neden bu kadar konuşuyor.

Herkesin birbirine girecegi bir konu acılmıs alıcagın zaman sistemi atarsan o zaman karar vermek daha dogru olur veya aklında bir kart var mı AMD NVIDIA tarafından ikisini karsılastırarark bir cevap vermek daha iyi olur.

RX 7700 XT vs 4060 Ti.

O sizin hatanız benim fikrimce.

Hocam azıcık bilgili olan veya aktif olarak forumu kullanan insanlarda böyle bir ön yargı yok. Anlamıyorum insanlar bilgisi olmadığı konular hakkında neden bu kadar konuşuyor.

Sence ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Paran varsa NVIDIA, F/P arıyorsan AMD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sence ne yapmalıyım.

Bence yukarıda da yazdığım gibi alacağınız zaman ne olur bilemeyiz bayram geliyor yaz geliyor indirimler vs. illaki olacak o yüzden alacağınız zaman tam bütçe ile konu oluşturmanızı tavsiye ederim. Burada sabaha kadar tartışılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…