AMD vs NVIDIA

DLSS ve FSR'dan bahsetmedim. Lütfen yazıyı okuyup yorum yapın. Saf performansta F/P olarak her türlü AMD önde oluyor. Ben bütçe sorunu yaşamadığım için Hem AMD hem de NVIDIA kullanıcısıyım fakat AMD saf güçte F/P konusunda önde kalıyor. Birçok kullanıcı DLSS ve FSR'ı neredeyse hiç kullanmıyor bile.

Evet çünkü NVIDIA yazılım daha yüksek tutup gücü kısıyor GTX serisine baktığımızda ise tam tersi

Bende kullanıyorum NVIDIA ama bir kart daha alırsam AMD olacak millet acayip on yargılı AMD'ye.

Hocam azıcık bilgili olan veya aktif olarak forumu kullanan insanlarda böyle bir ön yargı yok. Anlamıyorum insanlar bilgisi olmadığı konular hakkında neden bu kadar konuşuyor.

Selamlar ben Haziran'da bir bilgisayar alacağım fakat ekran kartının NVIDIA mı yoksa AMD mi olacağına karar veremedim. Bazı AMD kullanıcıları AAA oyunlarında AMD'nin önde olduğunu fakat konu FPS oyunlarına gelince AMD'nin sıkıntı yaptığını söyledi, sizce AMD mi almalıyım yoksa NVIDIA mı?

Paran varsa NVIDIA, F/P arıyorsan AMD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sence ne yapmalıyım.

Bence yukarıda da yazdığım gibi alacağınız zaman ne olur bilemeyiz bayram geliyor yaz geliyor indirimler vs. illaki olacak o yüzden alacağınız zaman tam bütçe ile konu oluşturmanızı tavsiye ederim. Burada sabaha kadar tartışılacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı