AMD vs NVIDIA

Hocam sabaha kadar tartışılacak bir konu açmışsınız. Alacağınız zaman bütçe belirterek konu açsanız daha iyi olurdu. F/P olarak AMD daha iyi şu an.

Saf oyunculuk için temel tercih AMD. F/P konusunda AMD açık ara farkla önde. Çok sık ekran kartı değiştirmiyorsanız ve oyunculuk dışında kullanmıyorsanız tek yön AMD. NVIDIA ise render ve yapay zeka gibi konularda öne geçiyor fakat bütçe delen nitelikte oluyor. Ayrıca bütçenizde önem arz ediyor. Bütçenize göre öneri yapmamız sizin için daha iyi olacaktır.

Yazılım konusunda NVIDIA açık ara önle DLSS ile FSR kapışamaz.

AMD yüksek FPS veriyor ne oluyor görüyoruz droptan oyun oynanmaz asla tercihim olmaz.
Hocam drop'un kart ile ne alakası var? Ve ayrıca yeni nesillerde böyle bir sorunu hiç duymadım.

DLSS ve FSR'dan bahsetmedim. Lütfen yazıyı okuyup yorum yapın. Saf performansta F/P olarak her türlü AMD önde oluyor. Ben bütçe sorunu yaşamadığım için Hem AMD hem de NVIDIA kullanıcısıyım fakat AMD saf güçte F/P konusunda önde kalıyor. Birçok kullanıcı DLSS ve FSR'ı neredeyse hiç kullanmıyor bile.

Şahsen NVIDIA ekran kartı kullanan birisi olarak 1 kere bile DLSS açmadım. 30FPS oynadım ama DLSS açmadım gerçekten çok kötü yazılımlar bana göre. Görüntüyü çamur ediyor. Saf güç candır. Ve AMD saf güç olarak da F/P olarak da daha önde çoğu modelde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı