Ben de Mobil Teknoloji seçeneklerini bekliyorum. Herkese Tavsiyem şu 3-4 aylık süreçte Gamebook almasınlar. Dolar Kuruna rağmen internet üzerinden gecelik müthiş indirimler yapılıyor. Bu artarak devam edecek bişiy. Doların Ateşi de düşüyor. Yeni yılın ilk çeyreğinde 3 liranın altına düşer. Ürün çeşitliliği ve böyle bir dolar kuruyla min. %30 kâr edersiniz. Eski günlerin hatırına Mevcut sistemlerinize 2-3 ay daha iyi davranın.

mesela hangi siteler yapıyor?
Tatata tan. Da gördüm. İndirim dediğim de aslında olması gerekenin üstünde yine fiyatlar. Adamlar stok eritirken bile kazıkçı. Bunun yanında 3500 etiketle satılan notebooklat 2000-2500 arasında. Ha alınır mı desen ben almam yine de. Eski teknoloji ve üstlerinde gıcık ekran kartları var. Bir kaç ay daha beklemek lazım bir aciliyet yoksa. Bu arada tatata tan piyasanın en pahalısı. Dolar 1 arttıysa bunlar 3. Katı zam koydular. Sistem felan toplanmaz burdan.

Düşük fiyattan gelirse zen alınır rekabet için gelir ise İntel fiyatı biraz düşürebilir benim görüşüm bu.
İntel'in karşılık veremeyeceği ve kendi ürünlerinin fiyatını düşürmeyecek bir bantta girerler piyasaya. Normal akışında eskiyen teknolojinin ucuzlaması dışında bir fiyat değişimi olmayacak. Kimler geldi kimler geçti. Kimse Bedavaya mal satmaz!

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı