AMD'yi eleştiren ban yiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tokiler

Decipat
Makaleler
1
Merhaba, kendim de bizzat, AMD'nin gerek ekran kartında, gerekse işlemcisinde ciddi sorunlarla karşılaştım. Masanın üstünde, kapağı açık ve 5 tane fanı bulunan bir bilgisayarda, oyun oynarken işlemcim 90 dereceyi görmüştü. Bilgisayarı hemen kapatmasam sıcaklık dakikada 1 derece artıyordu. Tabii ban yeme korkusundan AMD’yi hiç eleştiremedim. Nedeni ise @Silinen üye gibi kullanıcıların AMD'ye ısınma problemi yaşatıyor dediği için çokça ban yemesiydi. Bu neden böyle? Neden AMD’yi eleştirenler yanlış bilgilendirme damgasıyla ban yiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcinin sahip olduğu belli bir TDP değeri vardır. Termal macununuz kurumadıysa, işlemci soğutucunuz iş görür durumdaysa, yaşadığınız yerde hava koşulları da berbat değilse işlemci durduk yere ısınmaz. Hangi işlemciyi kullanıyorsunz? Ayrıca AMD ısınıyor demek baştan yanlış bilgilendirmedir, firma ısınmaz ürettiği işlemciler ısınır. FX serisi yüksek TDP değerlerine sahip olmakla meşhur mesela.

Ben o kadar FX serisini kötüledim, bir kere ban yemedim. "Moderatör olduğun için" diyeceksiniz ama onca sene üyeliğim vardı. AMD sürücü konusunda zaten berbat, FX serisi ısınma konusunda zaten kötü ama eski dönemlerden kalma, kulaktan dolma bilgiler ile gelen eleştiriler yanlış!

Siz yaşadığınız olayları anlatarak yanlış bilgilendirme yemeniz çok düşük.

AMD cebimize para koymuyor, Intel para koymuyor. Biz tutup neden bu markaların arkasından koşalım ki? @acv FX 9590 soğutmak için nükleer santral kurulması gerekiyordu...

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD eleştiren ban yeseydi, forumun 3/4 yoktu şu an.
Cümlenizin tamamı değil belli bir kısmı yanlış ise yine uyarı alıyorsunuz. Her kelimenize dikkat etmenizi öneririm. Kullanıcı kaybetmek umurumuzda değil, önemli olan kalite kullanıcıların yer edinmesi.

Bunu daha önce defalarca belirttik. Kitle kaybetmek umurumuzda değil açıkçası. Kurallarımıza uyan, kaliteli kitle kazanmak amacımız. Daha önce bulunduğun forumda bu tür kurallar yoktu, bu yüzden şaşırıyorsun. Onlar "kim olursan ol gel" modunda çünkü her kullanıcıya para gözüyle bakıyorlar :paragöz:

Bizim böyle bir derdimiz yok. Kurallar açık ve net. Uyan kalır, uymayan gitmekte serbest.

Şunu da eklemeden edemeyeceğim: açıldığımızdan beri ceza alan herkes "böyle ilerleyemezsiniz, üye kaybedersiniz" diyor. Bilmedikleri şey, ülkemizdeki diğer bütün platformların kaybetmesindeki en büyük neden önüne geleni içeri almaları. Biz bunu yapmadık ve bugün Türkiye'de en çok ziyaret edilen siteler arasında ilk 250'deyiz.

Sadece kuralların uygulanması için neredeyse tam zamanlı çalışan bir arkadaşımız var. Olayın ciddiyetini anlamışsındır umarım.

AMD eleştiren ban yeseydi, forumun 3/4 yoktu şu an.
Cümlenizin tamamı değil belli bir kısmı yanlış ise yine uyarı alıyorsunuz. Her kelimenize dikkat etmenizi öneririm. Kullanıcı kaybetmek umurumuzda değil önemli olan, kalite kullanıcıların yer edinmesi.
Foruma layık olmak için nasıl kaliteli olabiliriz peki sayın moderatör?

Peki. Bir sorum daha var, forumda, AMD ısınıyor gibi cümleler kullanmak yasak değil mi?

Haksız yere ceza yediğini düşündüğün mesajı göster ki biz de gerekeni yapalım. Diğer konuda da hiçbir şey sunmadan direkt adam şunu yapmış, bunu yazmış ban yemiş diye geziyorsun; moderatörler bulur diyorsun. Günde kaç kişi ceza alıyor biliyor musun? Senin için bi' yanlış bilgi cezasının peşinden koşacak kadar boş insanlar değil moderatörler.

Cevabınızı aldınız. Moderasyon ekibi olarak elimizden geldiğince uyarı vermemeye çalışıyoruz siz ısrarla almak için uğraşıyorsunuz sanki. Herkes gibi kurallara uyun mutlu mesut geçinin. Yok ben uymam diyorsanız sizi burada zorla tutmuyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı