Her Yerde Technopat'ı Eleştiren Garip Tipler

Muhtemelen Donanım Arşivi gibi kalitesiz forumların üyeleri tarafından atılmıştır. Ben uzun süredir bu platformda bulunuyorum bana kimsenin hiçbir ayıbı olmadı ve her zaman sorularım güzelce saygı çerçevesi içinde cevaplandı. Donanım arşivi gibi forumlarda ise daha kalitesiz bir ortam mevcut. Oranın insanları Technopat'ı çekemiyor. Muhtemelen onlar bu tarz yorumları yazıyordur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkçe konuşmaya bile İngilizce kelime koyan insanlar bunlar. Noktalama bilmezler, kısaltma falan kural diye bir şey bilmezler. Bizde hata yapabiliriz insanız ama kendi hatamızdan aldığımız cezayı eleştirmek saçmalıktır bence.
@UBerk hocam hayırlı olsun. Moderatör olmuşsunuz inşallah sıkıntı yaşamazsınız.

Gidenlere, kalanlara, cezalara, olaylara önceden çok kafayı takardım şu son zamanlarda yine o kadar çok üye geldi fazla sürmeden çeşitli sebeplerden ayrıldı ama artık bu yaşananlara karşı çok duyarsız oldum ya da yavaş yavaş o hale geldim. Yeni gelen üyeler bana sanki kasaya giren soğuk hava gidenler ise kasada ısınıp hızlıca sirkülasyonla dışarı atılan sıcak hava gibi görünüyor. Buraya tam ısınmışken haksızlığa uğradığını düşünüp ayrılan üyelerin ısınmış hali siteye öfkeye dönüşebiliyor. Daha sonradan öfke yerini nefrete, kıskançlığa sonradan özleme bırakıyor. Bu karmakarışık duyguyu yıllar önce ayrıldığım daha sonra kapanan başka bir forumda tatmıştım.

Son düzenleme:
Gidenlere, kalanlara, cezalara, olaylara önceden çok kafayı takardım şu son zamanlarda yine o kadar çok üye geldi fazla sürmeden çeşitli sebeplerden ayrıldı ama artık bu yaşananlara karşı çok duyarsız oldum ya da yavaş yavaş o hale geldim. Yeni gelen üyeler bana sanki kasaya giren soğuk hava gidenler ise kasada ısınıp hızlıca sirkülasyonla dışarı atılan sıcak hava gibi görünüyor.
Aynen. Bence forumda misafir bölümü olmalı ordan üye olmadan konu açılabilmeli. Son zamanlarda sürekli yeni üye görüyorum konu açıp cevabını bulunca forumdan arazi oluyorlar. :D

Arkadaşlar, bugün Technopat'ın mobil uygulamasına bakmak için Play Store'a girdim. Yorumlara bir bakayım dedim. Bakmaz olaydım. Recep Baltaş'a "sarı kafa" diyenler, Ali Güngör'e "beceriksiz" diyenler... Neymiş yöneticiler herkesi en ufak hatasında banlıyorlarmış. TDK bile daha esnekmiş. Herkese soruyorum, biz neyiz? Türk değil miyiz? Bu nedenle Türkçemizi doğru kullanmalıyız. Geçen de DA Forum'a girdim, mesajları okuyamadım. Artık gerisini siz düşünün.

Not: Birkaç görseli aşağıya koyuyorum gerisini de Play Store üzerinden okuyun lütfen.
Not 2: Moderatörler lütfen onaylayın herkes görsün istiyorum.

Ben de forum donanim sitesinde konu açmıştım...Ben Recep arkadaşı severim. Yalnız ben de anlam verememiştim. MSI kısaltmasını küçük harflerle yazdım diye uzaklaştırma cezası aldım 1 gün. Daha sonra bunun sebebini öğrenmek için technopat a mesaj yazdım. Cezam 1 haftaya uzadı. Daha sonra sınırsız uzaklaştırıldım siteden :) Yani bu kadar abartılması saçma. Şimdi ben de seni "geçen (de)" yanlış yazdın diye şikayet edip ceza almana mı neden olayım ? :))) Bana inanın kimse bu konuda kusursuz olamaz. Burası TDK'nın denetimini yaptığı bir yer değil. Tamam dikkat edilmesi için bir şeyler yapılabilir. Ama burada bulunmak için 4/4'lük Türkçe kullanmayı şart koymak abartı...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı