Her Yerde Technopat'ı Eleştiren Garip Tipler

Hocam buranın kuralı bu. Meşhur atasözümüzü yazayım.
Ya bu deveyi güdersin, ya bu diyardan gidersin. Fazla söze gerek yok.

Hadi bu durumu anladım. Adam kendi mesajında yazım hatası yapmış. Peki ben, alıntı yaptığım adamın noktalama işaretlerine neden dikkat etmek zorundayım? Bu durumu anlamıyorum. Herkes kendi yazdığı cümleden sorumlu değil midir? Başkasının mesajı yüzünden ban yemeyi çok saçma ve gereksiz buluyorum. Bu konuyu, ciddi ciddi tartışabileceğim biri yok mudur?
Aynı kişiler belli ki, Technopat'ın uygulaması bile yok şu an.

Türkçe bizim dilimiz, korumak da bize düşer. Technopat Sosyal ise haklı olarak bu kuralı getirmiş, bunda anormal bir durum yok.
Yukarıda, ciddi anlamda merak ettiğim bir konudan bahsettim.

Son düzenleme:
Hadi bu durumu anladım. Adam kendi mesajında yazım hatası yapmış. Peki ben, alıntı yaptığım adamın noktalama işaretlerine neden dikkat etmek zorundayım? Bu durumu anlamıyorum. Herkes kendi yazdığı cümleden sorumlu değil midir? Başkasının mesajı yüzünden ban yemeyi çok saçma ve gereksiz buluyorum. Bu konuyu, ciddi ciddi tartışabileceğim biri yok mudur?
Onu baya önceden biri sormuştu. Yanlış hatırlamıyorsan şuna yakın bir cevap verdiler: "yanlış yorumu düzenlediğimizde alıntılayan kişinin mesajı düzenlenmiş olmuyor o yüzden ona da yaptırım uyguluyoruz".

İlginç tarafı sen neden bu kadar sorun ediyorsun?
Hocam bunlar milleti yanlış yönlendiriyor. Bir arkadaşıma Technopat'ı önerdim yaşadığı sorunlar nedeniyle. Yorumları okudu ve vazgeçti. Belki tüm sorunlarına cevap bulabilirdi.
Onu ben de anlamadım. O sebeple alıntı yaparken çok dikkat ediyorum.

Onu baya önceden biri sormuştu. Yanlış hatırlamıyorsan şuna yakın bir cevap verdiler: "yanlış yorumu düzenlediğimizde alıntılayan kişinin mesajı düzenlenmiş olmuyor o yüzden ona da yaptırım uyguluyoruz".
Tamam da, adam paragraf yazmış ise; sırf cevap vermek için, bütün yazım yanlışlarını düzeltmem mi lazım? Kesinlikle çok mantıksız bir cevap verilmiş.

Hocam bunlar milleti yanlış yönlendiriyor. Bir arkadaşıma Technopat'ı önerdim yaşadığı sorunlar nedeniyle. Yorumları okudu ve vazgeçti. Belki tüm sorunlarına cevap bulabilirdi.

Onu ben de anlamadım. O sebeple alıntı yaparken çok dikkat ediyorum.
Bu benim son alıntımdır. Karşımdaki hangi mesajdan alıntı yaptığımı anlamaya çalışsın o zaman.

@UBerk Technopat gibi bir sitenin, düzeltilmiş bir mesajı, alıntıda düzeltemiyoruz demesi; bana biraz komik geldi sadece. "Eskiden bir yazılım sistemi oturttuk, çalışıyor, dokunmayalım." diyorsunuz gibi bir hissiyat yarattı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı