Amerika deneyimim

Amerika'dan dönmeli miyim ?

• Oy verenlerin toplamı
    183
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Araba alacaksan California'dan al.
Orda yağmur yağmıyor adamlar da fazla araba kullanmıyor hem passız hem temiz araba alırsın.

Hocam Steam üzerinden sizi ekledim müsaitseniz kabul eder misiniz?
Numara değiştim, Amerikan hattına geçtim AT&T'ye. Dolayısıyla Steam Guard'a erişimim yok, bi şekilde halledip Steam'ı geri alınca kabul ederim dostum.

Araba alacaksan California'dan al.
Orda yağmur yağmıyor adamlar da fazla araba kullanmıyor hem passız hem temiz araba alırsın.
Sence 1-2 ay bekleyip Dodge Challanger mi alayım, Yoksa Toyota, Honda gibi markalara mı yöneleyim. Bu arada Ford, Dodge, Chevrolet, Buick, Chrysler, RAM, gibi Amerikan arabaları daha ucuz.

Sence 1-2 ay bekleyip Dodge Challanger mi alayım, Yoksa Toyota, Honda gibi markalara mı yöneleyim. Bu arada Ford, Dodge, Chevrolet, Buick, Chrysler, RAM, gibi Amerikan arabaları daha ucuz.

Bana kalsa tartışmasız Dodge Challenger’ı bekle. Chrysler’ın spor arabaları da çok güzel.

Eyaletler arası para farkı oluyor. En pahalı eyalet Kaliforniya açıkçası en son alınması gereken yerdir bence.
Eyaletler arası para farkı var, lakin en çok asgari ücreti veren de Kaliforniya, 11 dolar olması lazım saatlik. Arizona'dan 1 dolar daha fazla, ama yine de haklısınız, Arizona'dan almak daha mantıklı, Ama Arizona'ya gelen arabaların yarısı California plakalı.

Benzin ucuz ise al bir tane Dodge ne yapacaksın toyota Honda ile.

Bana kalsa tartışmasız Dodge Challenger’ı bekle. Chrysler’ın spor arabaları da çok güzel.
Christine, bana Jeep Wrangler önerdi, sizce o nasıl, bu arada aynı evde kalıyoruz, hiçbirşey diyen yok, annesi, babası, bile birşey demiyor. Türkiye'de laf söz olur davası var
Ben bi öğle yemeği yiyip geliyorum beyler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…