Amerika deneyimim

Amerika'dan dönmeli miyim ?

• Oy verenlerin toplamı
    183
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsan hayatı milliyetçilikten daha önemli. Yaşımı bekliyorum, her ne kadar Türk olmaktan gurur duysam da Türkiye'de yaşamak istemiyorum.

Keşke benim babamın da az aklı olsa da çekip gitsek buradan. O da bize her yönden vuran devleti korumaya çalışıyor.
Baban akıllı adammış, bu yaştan sonra Amerika'ya gidip ne iş yapıcak? Gençler ülkesidir Amerika kasiyerlik yapıp torba paketlicekse olabilir. Elinde var olan rahat düzenini korumakta gayet haklı rahat yaşayıp karnını doyurabiliyorsa ne mutlu ona.

XenoR hocam, San Fransisco, o değil de, bu Çin'liler her yerde var, adam gelip buraya market açmış , küçük sarı araçları çözemedim. Benzin burda 20 cent daha pahalıymış.

Dosya Ekleri

• ffffff.png
    292,6 KB · Görüntüleme: 135
  • san francisco 2.png
    217 KB · Görüntüleme: 149
  • sf 3.png
    272,5 KB · Görüntüleme: 146
  • sf 4.png
    246,9 KB · Görüntüleme: 137
  • sf 5.png
    179,8 KB · Görüntüleme: 132
  • sf 6.png
    226,8 KB · Görüntüleme: 131
  • sf 7.png
    216,1 KB · Görüntüleme: 137
  • sf 8.png
    276,9 KB · Görüntüleme: 127
  • sf 9.png
    206,8 KB · Görüntüleme: 138
  • sf f.png
    182,5 KB · Görüntüleme: 130
  • sfff.png
    288,7 KB · Görüntüleme: 130
Amerika da yaşamayı düşünsem kesinlikle tam donanımlı olarak orada yaşamak isterim. Yani orda üniversite okuyup 6000 7000 dolardan aşağı kazanamayacaksam orda yaşamanın bir anlamı olmaz bence, çünkü 2000 dolar kazanırsam ayda enfazla 200 dolar biriktirebilirim ve buda türk parasıyla bile 1400 lira yapar ve emekli olana kadar çalışsan ancak Türkiye den 1 ev alınabilir. Kaliteli arabalar kiralayarak gezmek 1 sene sonra senin için heyecan verici birşey olmaktan çıkacak. Umarım yaşamazsın ama ırkçılık eninde sonunda sanada denk gelicek
türk ve müslüman olduğun için dünyada övünebileceğin tek ülke türkiye.

Sosyal uyudu galiba beyler, saat 15.00 burada
Umarım ırkçılık yaşanmaz, 3 ayda hiç ırkçılık yaşamadım, yarın 4. aya giriyoruz. Amerika'da yaşamak çok güzel birşey, ve çok eğlenceli, uyuduğumu çok az hatırlıyorum, gece gündüz dışarıdayım, Christine sağolsun yanımda geziyoruz, eğleniyoruz. Aynı yerde çalışıyoruz, orda tanıştık zaten, paramızı birleştiriyoruz, gayet kolay geçiniyoruz, bir daha ki aya artan para 1000$'ı buluyor.
Ha beyler, müjde vereyim, benim Türkiye'ye ziyaret işi yattı, yengenizle evleniyoruz.
Siz uyuyun beyler, ben de Arizona'ya dönüyorum, yarın Texas'a gideceğim, NASA'yı gezdireceğim size. Hayırlı Geceler.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun da erken değil mi daha? Bu arada has ırkçılar Texas'ta bulunur da eski kafalılar öldü sanırım hala ırkçılık yaşamadığınıza göre.

Paylaşımların için teşekkürler. Bir çok arkadaşım, tanıdığım fırsatını buldu ve yurtdışına gitti. Keşke bende bir fırsat bulsam da gidebilsem. Amerika ‘da olurdu ama seçme şansım olsa şansımı Japonya için kullanmak isterdim. Ne yazık ki ‘küçük Amerika’ sanıyoruz kendimizi. Bir Norveç bir Finlandiya gibi olmak yerine devlere kafa tutuyor, ceremesini A ‘sı B ‘si hiç farketmiyor; Halk olarak biz çekiyoruz. Halen dolar düşer mi? Evet düşer: seçimden sonra vb. Muhabbetleriyle kendi kendimiz avuturken git gide fakirleşiyoruz ama İmanımız var elbette. Şükretmek güzel bir şey tabi. Lakin hiç de iyi değiliz. Dışa bağımlı yaşıyoruz. Bir çok konuda ürettiğimiz şeyler bize bile yetmiyor. Bir mercimeği bile yerli bulmak zor olmuş, sarımsağın Çin üretimleri moda olmuş. Neyse uzar gider bu muhabbet, diyeceğim o ki iyi yapmışsın paylaşmakla. İnternette Avrupa olsun, Amerika olsun bir sürü paylaşım var. Halen insanlar olayı din kavramı ile yorumlamaktan zevk alıyor, insan hakları ne ki!

Hayırlı olsun.
Amerikan rüyası yaşıyorsun şuan işin çok güzel denk gelmiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…