Amerika deneyimim

Amerika'dan dönmeli miyim ?

• Oy verenlerin toplamı
    183
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağolun hepiniz umarım hayırlı olur, yarın Texas'ta göreceğiz varmı ırkçı . Beyler bu arada video atamıyoruz galiba sosyale, burada bir şekilde nasıl video paylaşabilirim. Çünkü size ânı göstermek istiyorum. Fotoğraf biraz kuru kalıyor, video daha iyi olur bence. Veya video + fotoğraf. Sizlere Hayırlı geceler. Sizin saat ile sabah görüşürüz.
Rica ederim.

Youtube'a yükleyip link atabilirsin.

XenoR hocam, San Fransisco, o değil de, bu Çin'liler her yerde var, adam gelip buraya market açmış , küçük sarı araçları çözemedim. Benzin burda 20 cent daha pahalıymış.

Yemin ediyorum çok güzel ya. Hele o köprü ve Amerikan tırı. Ben büyüyünce Amerikanca öğrenicem

Not: Kesinlikle Amerikanca

Bravo ayakta alkışladım sizi. Kaç sayfadır böyle bir mesaj bekledim. Sonunda birisi o mesajı atmış.

Söylediklerinizin noktasına virgülüne kadar katılıyorum. Bakın siz haklısınız ki, kimse sizin ile tartışmaya bile girememiş.

Son düzenleme:
Beyler anlık olarak TEXAS karışık şu an, bir süpermarkete girdim, çıktığımda bu manzara ile karşılaştım, saat 03.19.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RGB Texas'ı inceliyoruz arkadaşlar.

Hiç şaşırmadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…