@KaraKartalw Dostum seni severim, sayarım, fikirlerini çoğu zaman desteklerim ama inan bana Amerika'da sıradan bir işçi olarak yaşamak kesinlikle ama kesinlikle hayal ettiğiniz gibi değil. Bundan emin olabilirsin
Hele ev kirası gibi bir problemin varsa Türkiye'de zorluk çeken herhangi bir asgari ücretliden farkın kalmıyor. Teknolojik aletlere daha kolay sahip olabildiğin gerçeği, zorluk çektiğin - stres altında yaşadığın gerçeğini de değiştirmiyor. Gerek Amerika gerek İngiltere'de yaşayan çok çok yakın dostlarım var kazandıkları paradan, aylık giderlerine kadar hesap kitap dökümlerini gördüm adamların. 2 arkadaş kirayı bölüşüp yaşıyorsanız neyse de; bir aile sahibi isen durum çok sıkıntılı bir hale dönüşüyor.
Dışarıdan bakıldığında ben de senin gibi düşünürdüm doğal olarak ancak gerçekler kesinlikle düşündüğün gibi değil. Sıradan bir işçi Amerika'da yaşıyor olsa dahi yine zorluk çekiyor. Tek kurtuluş orada yaptığın birikim olacaktır. Meslek sahibi olmayan adam Amerika'da rahat etmiyor ne yazık ki.